Menu toggle

Velkommen

Europas største online marked for brukte deler fra bilopphuggerier. Vi samler mer enn 100 bilopphuggeri i hele Europa.
Vi har 3.914.934 deler for salg nå.

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

fritekstsøk

Søketype:

Søk

Europas største online marked for bilopphuggeri.
Akkurat nå 3.914.934 deler til salgs fra bilgjenbruk.

Autoparts24 samler mer enn 100 bilopphuggerier i Europa og er den største markedsplassen i Norge innen brukte deler.
Autoparts24 er den største markedsplassen innen bilopphuggeri. Vi samler mer enn 100 bilopphuggeri i hele Europa og er den største markedsplassen innen brukte reservedeler til biler. I dag har Autoparts24 over 2 600 000 millioner brukte bilreservedeler til salgs i nettbutikken sin.

Autoparts24 er en digital markedsplass som brenner for bilopphuggeri, brukte reservedeler til biler og bilgjenbruk generelt. Flere av våre medarbeidere har lang og solid erfaring fra bransjen innen bilopphuggeri og bilreservedeler. Vi legger vekt på å kunne tilby kundene våre det største og beste varelageret innen brukte reservedeler. God service, enkel og sikker kjøpsprosess og rask levering ser vi på som naturlige elementer i virksomheten vår.

Vi tilbyr også renoverte reservedeler, noe som for mange kunder er svært relevant – inkludert girkasser og bilmotorer. Renoverte reservedeler har foreløpig ikke en tydelig posisjon i bransjen innen bilopphuggeri, og vi forventer at dette vil utvikle seg positivt fremover. Nye bilopphuggeri blir fortløpende tilknyttet markedsplassen vår, og hvis du har et bilopphuggeri og ønsker å selge reservedelene dine via markedsplassen Autoparts24, er du alltid velkommen til å kontakte Autoparts24s sourcing-avdeling på telefon +45 38 74 04 48

Bilmerker

Sorter etter:

Audi

Audi

Dele til salg: 222.993

BMW

BMW

Dele til salg: 168.667

Citroën

Citroën

Dele til salg: 126.767

Dacia

Dacia

Dele til salg: 20.045

Fiat

Fiat

Dele til salg: 62.386

Ford

Ford

Dele til salg: 189.802

Honda

Honda

Dele til salg: 33.864

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 107.449

Kia

Kia

Dele til salg: 129.808

Mazda

Mazda

Dele til salg: 71.679

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Dele til salg: 173.115

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 55.543

Nissan

Nissan

Dele til salg: 110.027

Opel

Opel

Dele til salg: 135.473

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 186.982

Derfor er Autoparts24 fremtidens markedsplass innen bilopphuggeri

Autoparts24 sikrer kundene det største utvalget av brukte reservedeler på tvers av Europas grenser. Det skal alltid være enkelt, raskt og sikkert å få tilgang og kjøpe fra den største digitale markedsplassen for brukte bilreservedeler. Og alltid med rask levering direkte fra anerkjente leverandører innen det europeiske bilopphuggerimarkedet. Det har ikke alltid vært lett å være kunde innen bilgjenbruk og bilopphuggeri. I mange land kjøpes og selges brukte bilreservedeler fortsatt på tradisjonell og analog måte. Prosessen er typisk slik:
 1. Kunden kontakter et bilopphuggeri og informerer om behovet.
 2. Bilopphuggeriet undersøker utvalget på eget bildellager
 3. Hvis bilopphuggeriet ikke har bilreservedelen på lager, kontakter bilopphuggeriet sitt nettverk innen bilopphuggeri for å finne den ønskede bilreservedelen
 4. Når bilopphuggeriet har lokalisert den ønskede bilreservedelen, kontakter bilopphuggeriet kunden
 5. Kunden mottar informasjon og tilbud på den brukte bilreservedelen – herunder om reservedelens pris og kvalitetsstand
 6. Kunden vurderer tilbudet fra bilopphuggeriet og kontakter/informerer bilopphuggeriet om bilreservedelen ønskes kjøpt eller ikke.
 7. Kjøpes reservedelen, kontakter bilopphuggeriet sitt eget eller nettverkets lager hvor varen er tilgjengelig.
 8. Kunden mottar varen og betaler for frakt og fakturaen fra bilopphuggeriet.
Denne handelsfremgangsmåten er omstendelig for både bilopphuggeriet og for kjøperen.Sammenlignet med kjøpsprosessen for nye reservedeler – som i dag er 100 % basert på e handelsplattformer med svært stort utvalg av produkter og relaterte data – står bransjen innen bilopphuggeri overfor en utfordring, for det er nettopp kjøpsprosessen som ofte er avgjørende for kundene når de skal kjøpe bilreservedeler. For at produkter innen bilgjenbruk skal kunne konkurrere med markedet for nye reservedeler, må kundene ha tilgang til en moderne digitalisert kjøpsplattform.

Derfor digitaliserer Autoparts24s sektoren for bilopphuggeri og sikrer stor effektivisering av handelen for både bilopphuggeri og kundene som kjøper de brukte bilreservedelene. Det er vesentlig at kunden opplever 100 % gjennomsiktighet gjennom hele kjøpsprosessen og får markedets største utvalg av brukte bilreservedeler.

Det er tilgang til alle relevante opplysninger om den enkelte reservedelen, noe som sikrer at kunden kjøper bilreservedel som passer til bilen og de kvalitetsbaserte forventningene kunden har til reservedelen.

Dessuten er det enkelt og raskt å kjøpe og få levert de brukte bildelene. Uansett om du kjøper automatgir, girkasse, motor, bildør eller støtfanger.

Autoparts24 forandrer markedet innen bilopphuggeri.

Når du via Wikipedia finner den klassiske definisjonen på et bilopphuggeri, vil denne beskrivelsen vises som resultat:

”Et bilopphuggeri eller et bilsaneringsanlegg er et sted hvor biler og andre motorkjøretøyer tømmes for miljøfarlige væsker og deretter separeres i alle dets komponenter. Mange av disse brukte delene selges direkte til kunder over disk, men også via internett. Det som ikke kan selges, presses sammen til små blokker og sendes deretter videre til et fragmenteringsanlegg hvor de smeltes om til nytt metall. Bilopphuggeri må være tilknyttet vrakpantordningen og ha godkjenning til å sende vrakmelding. Fordeler og ulemper med nye og brukte bildeler Når en bil innleveres til et godkjent bilopphuggeri, utbetales en vrakpant som i 2019 er på 3000 kroner for personbil under 6 meter.” Beskrivelsen stemmer godt overens med den generelle oppfatningen av konseptet bilopphuggeri og den virkeligheten som karakteriserer bilopphuggeri i våre dager.

Autoparts24 overordnede målsetting er å digitalisere og internasjonalisere hele bransjen innen bilopphuggeri og skape et stort og relevant utvalg av reservedeler for biler som enkelt og raskt kan kjøpes og leveres. Uansett hvor reservedelen kommer fra og hvor reservedelen skal leveres. Med andre ord skal det være enkelt å handle brukte bilreservedeler. Både bilopphuggeri, bilverksteder som trenger bilreservedeler, og bileiere som ønsker bildeler til bilen sin, kjøper brukte reservedeler hos Autoparts24.

Dessuten er vi opptatt av å kunne tilby kundene våre den største og beste lagerbeholdningen innenfor brukte reservedeler. Vi tilbyr også renoverte reservedeler, noe som for mange kunder er svært relevant – inkludert girkasser og bilmotorer. Renoverte reservedeler har fortsatt ikke en tydelig posisjon i bransjen innenfor bilopphuggeri, men vi forventer at dette vil utvikle seg i positiv retning fremover.

Nye bilopphuggeri blir fortløpende tilknyttet markedsplassen vår, og hvis du driver bilopphuggeri og ønsker å selge reservedelene dine via Autoparts24 markedsplass, er du alltid velkommen til å kontakte Autoparts24s sourcing-avdeling på telefon +45 38 74 04 48.

Populære bilmerker innen bilopphuggeri

Autoparts24 tilbyr reservedeler til alle bilmerker og modeller. Varebeholdningen er samlet fra over 100 bilopphuggeri og deres lagre. De mest populære bilmerkene innen salg av brukte reservedeler fra bilopphuggeri er:

Bilopphuggeri og bærekraft

Fremtidens økende fokus på bærekraft vil utvikle bransjen innen bilopphuggeri. Definisjonen på bærekraft er at ”bærekraft skaper de best mulige betingelsene for mennesker og miljø både nå og i fremtiden”. Autoparts24 er overbevist om at det i tiden fremover vil være et skjerpet fokus på å gjenbruke varer som er funksjonelle og som uten problemer kan erstatte nye varer. Dette fokuset vil både være forbrukerforankret og politisk motivert. Også innen bilreservedeler.

I Frankrike har bilmekanikere siden 1. januar 2017 hatt plikt til å tilby reparasjon av privatbiler og varebiler med brukte reservedeler. Derved sikres forbrukerne lettere tilgang til økonomiske besparelser og mulighet til å gjenbruke den enorme mengden funksjonsdyktige brukte reservedeler fra bilopphuggere.

Utviklingen innen brukte reservedeler og bilopphuggeri som har skjedd i Frankrike, forventer vi også vil bli en del av bransjen innen bilopphuggeri i Europa generelt.

Hvorfor er det en bransje innen bilopphuggeri og brukte bilreservedeler?

I dag er den primære grunnen til å kjøpe bilreservedeler fra et bilopphuggeri økonomisk motivert. Med en generell besparelse på 50 % av prisen i forhold til nye reservedeler, er det vanligvis mange penger å spare for kunden. En annen motivasjonsfaktor for kjøp av brukte reservedeler er manglende mulighet til å kjøpe nye reservedeler. Bilprodusentene produserer typisk reservedeler til bilmodellene i 5 år etter lanseringen av bilmodellen. Når denne produksjonen stopper, blir etterspørselen etter brukte bilreservedeler til modellen naturligvis høyere og bilopphuggerienes posisjon sterk. Derfor vil bransjen innen bilopphuggeri ha en solid og relevant rolle å spille også i fremtiden.

Hvis bilene skal repareres billigere og ha lengre levetid, er markedet for bilopphuggeri og brukte reservedeler vesentlig for kundene. Derfor eksisterer bransjen, og vi er overbevist om at bransjen innen bilopphuggeri vil oppleve vekst.

Populære kategorier innen bilopphuggeri

På tvers av bilmerker og bilmodeller er det noen kategorier reservedeler som er mer etterspurt enn andre. De mest etterspurte kategoriene e:
 • Reservedeler lykter og speil
 • Reservedeler girkasse
 • Reservedeler automatgir
 • Reservedeler motor
 • Reservedeler elektroniske bildeler
 • Reservedeler styring
 • Reservedeler understell
 • Reservedeler bremser
 • Reservedeler bil karosseri
 • Reservedeler bil kjøler

Levering

Vi legger stor vekt på leveringssikkerhet og leveringshastighet. Kundene våre ønsker ofte reservedelen så raskt som mulig og ønsker hurtig levering. Reservedelenes lager er plassert i flere forskjellige land i Europa, og kunder fra hele verden kjøper hos Autoparts24. Blant annet har vi mange brukte tyske reservedeler fra tyske bilopphuggeri.

Vi legger stor vekt på leveringssikkerhet og leveringshastighet. Kundene våre ønsker ofte reservedelen så raskt som mulig og ønsker hurtig levering. Reservedelenes lager er plassert i flere forskjellige land i Europa, og kunder fra hele verden kjøper hos Autoparts24. Blant annet har vi mange brukte tyske reservedeler fra tyske bilopphuggeri. Basert på de geografiske forholdene har vi bygget opp en effektiv prosess som sikrer rask og trygg levering. Bilopphuggerienes arbeid med å avmontere reservedelen, rengjøre delen og pakke den forsvarlig for forsendelse, og så selve transporten, skjer raskt og effektivt. Frakt er en av kjerneytelsene vi tilbyr kundene våre. Vi legger stor vekt på kvalitet også i denne delen av tjenesten, og derfor benytter vi kun anerkjente fraktleverandører som DHL, UPS og Schenker. Vi tilbyr to leveringsalternativer:
1. Standard levering – levering i løpet av 2–5 hverdager
2. Express levering – levering i løpet av 1–2 hverdager.


Standardlevering er gratis og inngår i reservedelens kjøpspris. Express-levering kan tilkjøpes for de fleste bilreservedelene.

Garanti

Alle kjøp er omfattet av kjøpslovens regler om mangler, herunder reglene om reklamasjon. Hvis det er feil i ordren eller leveringen, skal dette meddeles AP24 innen 8 dager via reklamasjons- og returlenken i nettbutikken. Reklamasjonen omfatter kun den kjøpte varen og ikke løsdeler som følger gratis med. For motorer regnes følgende som løsdeler: Kobling, turbo, vannpumpe og dyser mm.
For forbruker skal reklamasjon skje innen rimelig tid etter at forbrukeren har oppdaget mangelen, og senest 2 år etter mottak av varen. For forretningsdrivende tilbyr Autoparts24 6 måneders reklamasjonsrett. 

Betaling

Vi legger stor vekt på sikkerhet i forbindelse med betalinger. AP24 benytter SSL (Secure Locket Layer) i betalingssystemet. Det betyr at opplysningene som sendes inn i forbindelse med kjøp med betalingskort er kryptert, og det er derved kun kortinnløseren (som f.eks. Nets eller PayPal), som har tilgang til disse opplysningene. Beløpet for varen trekkes først når varen sendes. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du godkjente da du gjennomførte kjøpet. AP24 godtar følgende betalingsmåter:
• Paypal
• Visa
• Visa Electron
• MasterCard
• Maestro Card

Kontaktinformasjon
Autoparts24 ApS
Tomsgårdsvej 17-19, 2400 København
Telefon: +45 38 74 04 48
SE / CVR-nr .: DK 39 89 47 26