Menu toggle

Velkommen

BRUKTE BILDELER TIL TIL SEAT

akkurat nå 48.497 Dele til salg

Modell valg

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

Søk OEM, Motorkode osv.

BRUKTE BILDELER TIL TIL SEAT

akkurat nå 48.497 Dele til salg

Modell valg

Europas største utvalg av reservedeler

Gratis og rask levering

Full returpolitikk

Modell valg

innhold

1. Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Seat bildeler fra Autoparts24?

2. Hvor mange Seat bildeler er tilgjengelig hos Autoparts24?

3. Hvordan gjenkjenner du originale Seat-deler hos Autoparts24?

4. Hva må du huske på med elektroniske Seat-deler?

5. Er Seat-deler kompatible med andre merker i VAG-gruppen?

6. Hvorfor er Autoparts24 et bedre valg enn det lokale bilopphuggeriet?

7. Hvordan kan du være sikker på at en Seat-del passer til din bil?

8. Hvordan finner du Seat-bildeler i Autoparts24-katalogen?

9. Hvordan finner jeg delenummeret til min spesifikke Seat-modell og årgang?

10. Hvor finner jeg delenummeret på en Seat-bildel?

11. Er det kvalitetsforskjeller mellom originale deler og ettermarkedsdeler til Seat?

12. Hva er risikoen ved å bruke brukte deler i min Seat?

13. Hva må jeg passe på når jeg kjøper brukte Seat-reservedeler?

14. Hvordan kan jeg identifisere falske originale Seat-deler?

15. Hvordan er prisene på brukte Seat-deler sammenlignet med andre bilmerker?

16. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Seat-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

17. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Seat-motorer sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/ytelse?

18. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Seat-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/ytelse?

19. Hvordan finner jeg ut om en Seat-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

20. Er det garanti på brukte Seat-reservedeler?

21. Hvorfor er prisene på Seat-bildeler hos Autoparts24 så gunstige?

22. Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

23. Hvor sikker og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

24. Hvorfor bør du velge Autoparts24 for dine Seat-bildeler?

25. I hvilke land produseres Seat bildeler?

26. Hvilke leverandører bruker Seat til originale bildeler?

27. Hva er Seats mest populære serier/modeller?

28. Hva er historien til Seat?

Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Seat bildeler fra Autoparts24?

autoparts-24.no er din pålitelige leverandør av brukte Seat-bildeler av høy kvalitet. Vårt omfattende lager av reservedeler kommer direkte fra gjenvinningssenteret og gir deg et bredt utvalg til konkurransedyktige priser.

Hvor mange Seat bildeler er tilgjengelig hos Autoparts24?

Autoparts24 har 52 592 Seat-bildeler som vi får direkte fra 120 biloppsamlere i Tyskland og Europa. Dette store antallet tilgjengelige deler gir Seat-eiere et mangfoldig utvalg og øker sannsynligheten for å finne den reservedelen de trenger raskt og enkelt.

Hvordan gjenkjenner du originale Seat-deler hos Autoparts24?

Seat-originalnumre er vanligvis en kombinasjon av tall og bokstaver, men ikke alltid. Den siste bokstaven i et originalnummer angir hvor gammel delen er – fra “A” for den første versjonen, etterfulgt av “B” for neste oppdatering og så videre.

Hva må du huske på med elektroniske Seat-deler?

Med elektroniske Seat-deler er det ikke nok at originalnummeret stemmer overens. Programvareversjonen må være identisk. Dette sikres ved å sammenligne en tresifret kode på giver- og mottakerbilen. Autoparts24 kan hjelpe deg med å finne ut om en del er kompatibel med bilens tresifrede kode.

Er Seat-deler kompatible med andre merker i VAG-gruppen?

Ja, mange Seat-deler er kompatible med andre biler fra VAG-gruppen, inkludert Skoda, Audi, Porsche og VW. Denne kompatibiliteten utvider Seat-eiernes muligheter til å finne riktig reservedel.

Hvorfor er Autoparts24 et bedre valg enn det lokale bilopphuggeriet?

Autoparts24 tilbyr et moderne alternativ til den tradisjonelle lokale bilopphuggeriet. Våre kunder foretrekker å søke etter brukte deler på nettet, ettersom Autoparts24 tilbyr et mye større utvalg av Seat-deler enn de fleste lokale leverandører. Autoparts24 tilbyr også returrett og 2 års garantiperiode.

Hvordan kan du være sikker på at en Seat-del passer til din bil?

Med muligheten til å finne brukte deler med VIN-/chassisnummeret eller OEM-nummeret til din Seat, minimerer Autoparts24 risikoen for feilkjøp og sikrer at reservedelene passer perfekt.

Hvordan finner du Seat-bildeler i Autoparts24-katalogen?

I vår brukervennlige katalog kan du søke spesifikt etter den Seat-delen du trenger ved hjelp av VIN-nummeret, nøkkelnummeret eller OEM-nummeret, noe som gjør søket effektivt og målrettet.

Hvordan finner jeg delenummeret til min spesifikke Seat-modell og årgang?

Profesjonelle verksteder kan finne delenummeret for en bestemt Seat-modell og -årgang ved hjelp av det elektroniske reparasjons- og verkstedinformasjonssystemet. På Autoparts24 kan profesjonelle og private kunder finne den riktige Seat-delen ved hjelp av søkefunksjonen.

Hvor finner jeg delenummeret på en Seat-bildel?

Reservedelsnummeret på en Seat-bildel finner du ofte i form av et klistremerke eller på en banderole. Nummeret er også preget inn på noen Seat-deler. Seat bruker et system med 9-delte delenumre. I de fleste tilfeller er numrene analoge med VW-konsernets.

Er det kvalitetsforskjeller mellom originale deler og ettermarkedsdeler til Seat?

Det kan absolutt være kvalitetsforskjeller mellom originaldeler og ettermarkedsdeler til Seat. Seat og det tilhørende Volkswagen-konsernet legger stor vekt på passform og kvalitet når de utvikler deler. Denne kvalitetsstandarden mangler noen ganger i kopier.

Hva er risikoen ved å bruke brukte deler i min Seat?

Det er knapt noen risiko ved bruk av brukte Seat-deler, så lenge noen få punkter overholdes. For eksempel må den brukte Seat-delen være helt intakt og av god kvalitet. Autoparts24-partnere kontrollerer Seat-reservedelene som tilbys før de selges.

Hva må jeg passe på når jeg kjøper brukte Seat-reservedeler?

Når du kjøper brukte Seat-reservedeler, må du ta hensyn til delenummer, tilstand og kjørelengde. Seat bruker VW-serien for mange bildeler, noe som betyr at mange deler er identiske. Noen Seat-deler passer bare til bestemte modellvarianter.

Hvordan kan jeg identifisere falske originale Seat-deler?

Forfalskede originale Seat-deler kan identifiseres ved hjelp av ulike kjennetegn. Seat-logoen eller delenummeret mangler ofte. En altfor gunstig pris er også merkbar. Hvis en VW-logo er skjult under Seat-logoen, er det ikke nødvendigvis en forfalskning.

Hvordan er prisene på brukte Seat-deler sammenlignet med andre bilmerker?

Prisene på brukte Seat-deler anses som gunstige sammenlignet med andre bilmerker. For eksempel er en vannpumpe til den populære Seat Ibiza tilgjengelig hos Autoparts24 fra rundt 50 euro. Brukte vannpumper til VW Golf eller Mercedes A-klasse er ofte noe dyrere.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Seat-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

Det er sjelden noe galt med den generelle kvaliteten på brukte Seat-bildeler. Seat-deler kommer enten fra VW Group eller fra lokale leverandører av den spanske bilprodusenten. Seat-deler trenger ikke å vike unna sammenligning med andre bilmerker.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Seat-motorer sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/ytelse?

Kvaliteten på brukte Seat-motorer anses generelt å være god når det gjelder total levetid og kjørelengde. Seat bruker ofte det velprøvde Volkswagen-motorutvalget til sine bilmodeller. Brukte Seat TDI- og TSI-motorer yter like godt som motorer fra VW.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Seat-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/ytelse?

Kvaliteten på brukte Seat -girkasser når det gjelder generell levetid og kjørelengde, anses som god sammenlignet med andre bilmerker. Seat bruker for det meste velprøvde manuelle girkasser og DSG-girkasser fra Volkswagen-konsernet. Kvaliteten er sammenlignbar.

Hvordan finner jeg ut om en Seat-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

Seat annonserer noen ganger direkte på sin hjemmeside om en Seat-reservedel er omfattet av en tilbakekalling. For eksempel tilbakekalling av kollisjonsputer fra produsenten Takata som er montert i Seat. I tillegg har det tyske biltilsynet en oversikt over tilbakekallinger av Seat-reservedeler i sin database.

Er det garanti på brukte Seat-reservedeler?

Garantiperioden for brukte Seat-reservedeler er vanligvis 12 måneder, noe som tilsvarer minimumsgarantiperioden. Autoparts24 tilbyr imidlertid 24 måneders garanti på alle deler, noe som er svært uvanlig i denne bransjen.

Hvorfor er prisene på Seat-bildeler hos Autoparts24 så gunstige?

Takket være vår satsing på resirkulering av bildeler kan vi tilby Seat-reservedeler til gunstige priser. Dette gir deg en kostnadseffektiv løsning for vedlikehold og reparasjon av bilen din.

Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

Autoparts24 er en pålitelig kilde til Seat-reservedeler for både grossister og verksteder. Våre gunstige priser og vårt store utvalg gjør oss til den ideelle partneren.

Hvor sikker og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

Autoparts24 tilbyr sikre betalingsmåter, gratis frakt, omfattende returrettigheter og tysktalende kundeservice, noe som gjør handelen så trygg og praktisk som mulig.

Hvorfor bør du velge Autoparts24 for dine Seat-bildeler?

Vår “Outstanding” TrustPilot-score understreker vårt engasjement for kundetilfredshet og kvalitet. Velg Autoparts24 for en pålitelig, praktisk og kostnadseffektiv løsning for alle dine behov for Seat-bildeler.

I hvilke land produseres Seat bildeler?

Seat bildeler produseres i forskjellige land. Den spanske bilprodusenten har imidlertid et spesielt fokus på produksjon av bildeler i Spania. Seat har kunngjort at de har til hensikt å styrke sitt leverandørnettverk i Spania ytterligere for å korte ned forsyningskjedene.

Hvilke leverandører bruker Seat til originale bildeler?

Seat bruker ulike deleprodusenter som leverandører av originale bildeler. Mange deler er de samme som hos moderselskapet VW og brukes i biler av begge merker. Seat benytter seg av store leverandører som Continental, Autoneum og Johnson Controls.

Hva er Seats mest populære serier/modeller?

Seats mest populære modeller er Seat Ibiza og Seat Leon. Ifølge registreringsstatistikk fra det tyske biltilsynet var Leon-modellen den mest nyregistrerte Seat-modellen i 2023. På verdensbasis solgte Seat flest Seat Arona i 2023.

Hva er historien til Seat?

Historien til Seat begynner i 1950, da Seat først bygde lisensierte modeller fra Fiat. Lisensierte modeller fra Volkswagen kom til fra 1980-tallet. Seat ble en del av Volkswagen-konsernet i 1986. I dag er Seat den eneste heldekkende bilprodusenten i Spania.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brukte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brukte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • SEAT ALTEA XL (5P5, 5P8) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm SEAT ALTEA XL (5P5, 5P8)
  • Orginal nummer: 6L0949117A,
   6L0949117A
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 134100
  • År: 2008
  • Produktnummer: D_0122_2231739
  Mer info
  1.520,10 NOK eks. MVA: 1.216,08 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT AROSA (6H) - Bryter diverse
  Bryter diverse SEAT AROSA (6H)
  • Orginal nummer: 6K1959621A,
   SEAT,6K1959621A,
   6K1959621A
  • Km: 96000
  • År: 1997
  • Produktnummer: F_0001_97694
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT IBIZA Mk III (6L1) - Skilt lys
  Skilt lys SEAT IBIZA Mk III (6L1)
  • Orginal nummer: 5P0943021,
   SEAT,5P0943021,
   5P0943021
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 68090
  • År: 2009
  • Produktnummer: F_0001_191850
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT AROSA (6H) - Bryter diverse
  Bryter diverse SEAT AROSA (6H)
  • Orginal nummer: 6K1959621A,
   SEAT,6K1959621A,
   6K1959621A
  • Km: 160370
  • År: 1999
  • Produktnummer: F_0001_206569
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT AROSA (6H) - Bryter diverse
  Bryter diverse SEAT AROSA (6H)
  • Orginal nummer: 6K1959621A,
   SEAT,6K1959621A,
   6K1959621A
  • Km: 109982
  • År: 1997
  • Produktnummer: F_0001_169180
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Bryter diverse
  Bryter diverse SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Orginal nummer: 6K1959621A,
   SEAT,6K1959621A,
   6K1959621A
  • Km: 121530
  • År: 1998
  • Produktnummer: F_0001_129794
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT IBIZA Mk IV (6J5, 6P1) - Skilt lys
  Skilt lys SEAT IBIZA Mk IV (6J5, 6P1)
  • Orginal nummer: 3D0943021A,
   SEAT,3D0943021A,
   3D0943021A
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 77000
  • Produktnummer: F_0001_239691
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT IBIZA Mk IV (6J5, 6P1) - Skilt lys
  Skilt lys SEAT IBIZA Mk IV (6J5, 6P1)
  • Orginal nummer: 3D0943021A,
   SEAT,3D0943021A,
   3D0943021A
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 77000
  • Produktnummer: F_0001_239692
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT IBIZA Mk III (6L1) - Skilt lys
  Skilt lys SEAT IBIZA Mk III (6L1)
  • Orginal nummer: 5P0943021,
   SEAT,5P0943021,
   5P0943021
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 95094
  • År: 2007
  • Produktnummer: F_0001_205827
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • SEAT IBIZA Mk III (6L1) - Skilt lys
  Skilt lys SEAT IBIZA Mk III (6L1)
  • Orginal nummer: 5P0943021,
   SEAT,5P0943021,
   5P0943021
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 95094
  • År: 2007
  • Produktnummer: F_0001_205828
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes