Menu toggle

Velkommen

BRUKTE BILDELER TIL TIL BMW

akkurat nå 150.690 Dele til salg

Modell valg

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

Søk OEM, Motorkode osv.

BRUKTE BILDELER TIL TIL BMW

akkurat nå 150.690 Dele til salg

Modell valg

Europas største utvalg av reservedeler

Gratis og rask levering

Full returpolitikk

Modell valg

Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte BMW-bildeler på Autoparts24?

Vårt nåværende utvalg omfatter 131 285 BMW bildeler, direkte fra gjenvinningssenteret. Dette gir deg muligheten til å finne akkurat den delen du trenger, og sikrer at du har et bredt utvalg av alternativer å velge mellom.

innhold

1. Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte BMW-bildeler på Autoparts24?

2. Hvordan finner jeg delenummeret til BMW-delen jeg trenger?

3. Selger Autoparts24 kun originale BMW-deler?

4. Hvor finner jeg delenummeret på en BMW-del?

5. Hvordan kan jeg finne ut om en BMW-reservedel er kompatibel med min modell?

6. Hvordan finner jeg originaldeler med OEM-nummer til min BMW?

7. Hva er de viktigste forskjellene mellom originale OEM-deler og ettermarkedsdeler til BMW?

8. Er det noen kompatibilitetsproblemer når OEM- og ettermarkedsdeler blandes?

9. Hvordan kan jeg identifisere falske BMW-originaldeler?

10. Hvordan påvirker montering av uoriginale deler garantien på min BMW?

11. Hvordan finner jeg ut om en BMW-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

12. Er det garanti på brukte BMW-reservedeler?

13. Hvordan er den generelle kvaliteten på BMW-deler sammenlignet med andre bilmerker?

14. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte BMW-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

15. Hva er den generelle kvaliteten på brukte BMW-motorer når det gjelder levetid/ytelse sammenlignet med andre merker?

16. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte BMW-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder generell holdbarhet/kjørelengde?

17. Hva bør jeg se etter når jeg kjøper brukte BMW-reservedeler?

18. Hva gjør Autoparts24 til et godt alternativ til den lokale bilopphuggeriet?

19. Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

20. Hvordan er prisene på BMW-deler sammenlignet med andre bilmerker?

21. Hvordan er prisene på brukte BMW-deler sammenlignet med andre bilmerker?

22. Hvor finner jeg instruksjoner for utskifting av BMW-reservedeler?

23. Hvordan kan jeg kvitte meg med gamle, defekte eller brukte BMW-deler på en forsvarlig måte?

24. Kan jeg selge defekte eller brukte BMW-reservedeler et sted?

25. I hvilke land produseres BMW-bildeler?

26. Hvilke leverandører bruker BMW til sine originale bildeler?

27. Hva er de mest populære BMW-seriene og -modellene?

28. Hva er BMWs historie?

29. Hva står BMW for?

Hvordan finner jeg delenummeret til BMW-delen jeg trenger?

Delenumrene for en bestemt BMW-modell finner du i BMWs reservedelskatalog. Noen BMW-forhandlere tilbyr også tilgang til en reservedelsnummerkatalog på nettet. I tillegg har noen BMW-fansider integrert en reservedelskatalog i sin tilstedeværelse på nettet. Her kan interesserte velge modell og produksjonsår for sin BMW og finne delenummeret ved hjelp av en eksplosjonsskisse.

Selger Autoparts24 kun originale BMW-deler?

Autoparts24 selger kun originale BMW-deler. Alle originale BMW-deler på nettstedet vårt har et OEM-delenummer, slik at du alltid kan være sikker på kvaliteten og kompatibiliteten til hver enkelt del.

Hvor finner jeg delenummeret på en BMW-del?

Delenummeret på en BMW-del finner du vanligvis direkte på bildelen. Nummeret er vanligvis trykt på delen eller påført ved hjelp av et klistremerke. På noen BMW-bildeler er delenummeret også frest eller preget inn i materialet. Delenummeret på originale BMW-deler består vanligvis av elleve eller (sjeldnere) syv sifre.

Hvordan kan jeg finne ut om en BMW-reservedel er kompatibel med min modell?

Den enkleste måten å finne ut om en BMW-reservedel er kompatibel med en bestemt modell, er å sammenligne delenumrene. Hos Autoparts24 er det enda enklere å finne en kompatibel reservedel. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn bilmodell og produsent i søkemasken for å finne deler som kan være kompatible. Det er også mulig åsøke ved hjelp av bilens registreringsnummer eller – den beste og mest presise metoden – bildelens originalnummer.

Hvordan finner jeg originaldeler med OEM-nummer til min BMW?

Ved å søke i katalogen vår etter OEM-nummer kan du finne originaldeler til din BMW. Dette sikrer at du får deler av høyeste kvalitet som er laget spesielt for din bil.

Hva er de viktigste forskjellene mellom originale OEM-deler og ettermarkedsdeler til BMW?

Forskjellene mellom originale OEM-deler og ettermarkedsdeler til BMW dreier seg hovedsakelig om produksjonen og kvaliteten på delene. OEM-deler produseres av BMW selv eller av en autorisert leverandør i henhold til strenge retningslinjer. Disse delene tilsvarer nøyaktig de BMW-delene som også er montert på bilen fra fabrikken. Ettermarkedsdeler produseres uavhengig av tredjepartsprodusenter som ikke alltid overholder bilprodusentens spesifikasjoner.

Er det noen kompatibilitetsproblemer når OEM- og ettermarkedsdeler blandes?

Hvis OEM- og ettermarkedsdeler blandes, kan det oppstå kompatibilitetsproblemer. Kompatibiliteten avhenger i stor grad av kvaliteten og nøyaktigheten til de monterte delene. OEM-deler er alltid i samsvar med BMW-produsentens spesifikasjoner, mens ettermarkedsdeler i noen tilfeller avviker fra disse. Dette kan lett føre til kompatibilitetsproblemer.

Hvordan kan jeg identifisere falske BMW-originaldeler?

For å identifisere forfalskede originale BMW-deler, bør kjøpere ta hensyn til forskjellige punkter. Den ytre emballasjen til de falske bildelene er ofte ikke identisk med BMW-delenes, og den er mindre forseggjort. Logoer og testmerker som er preget på originale deler kan mangle på falske BMW-deler. Prisen kan også være en ledetråd for å gjenkjenne en forfalskning. Ingen forhandler vil selge en original reservedel for langt mindre enn prisen.

Hvordan påvirker montering av uoriginale deler garantien på min BMW?

Hvorvidt montering av uoriginale deler påvirker garantien på en BMW, avhenger av de respektive garantivilkårene. Takket være garantien og reklamasjonsretten blir de fleste delene uansett byttet ut med originaldeler gratis innenfor garantiperioden. Uoriginale deler gjelder derfor for det meste tilbehørsdeler. BMW Premium Selection-garantien lister for eksempel opp tredjepartsdeler som ikke oppfyller BMWs kvalitetsstandard som en grunn til at de ikke omfattes av garantien.

Hvordan finner jeg ut om en BMW-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

Det finnes ulike måter å finne ut om en BMW-reservedel er omfattet av en tilbakekalling. BMW tilbyr for eksempel et tilbakekallingssøk på sin hjemmeside ved hjelp av chassisnummeret. Det tyske biltilsynet tilbyr også en database over tilbakekallinger på Internett. Etter å ha tastet inn merke og modell, vises tilbakekallinger for kjøretøy og relevante BMW-reservedeler.

Er det garanti på brukte BMW-reservedeler?

En garanti på brukte BMW-reservedeler kan gis av selgeren av den aktuelle delen. Garantien er en frivillig tjeneste og må ikke forveksles med den lovpålagte garantien. I Tyskland er denne 2 år og kan reduseres til 1 år for brukte deler.

Hvordan er den generelle kvaliteten på BMW-deler sammenlignet med andre bilmerker?

Den generelle kvaliteten på BMWs bildeler er svært god sammenlignet med andre bilmerker. Som et premiummerke legger BMW stor vekt på holdbarheten til alle komponenter. BMW-forhandlere annonserer noen ganger en delegaranti på 2 år.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte BMW-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

Kvaliteten på brukte BMW-bildeler er ofte veldig god sammenlignet med andre bilmerker. Dette skyldes delvis BMWs høye produksjonsstandarder. Kvaliteten på BMW-deler kan imidlertid også påvirkes av tidligere bruk eller høy kjørelengde. Partnerne til Autoparts24 sjekker derfor kvaliteten på alle brukte reservedeler.

Hva er den generelle kvaliteten på brukte BMW-motorer når det gjelder levetid/ytelse sammenlignet med andre merker?

Den generelle kvaliteten på brukte BMW-motorer anses som utmerket sammenlignet med andre merker. Motorprodusentene fremhever ofte at BMW-motorene er blant de sterkeste og mest robuste drivverkene av alle. Motorene oppnår ofte høy kjørelengde før det oppstår en defekt. Dette gjenspeiles også i tilstanden til merkets brukte motorer .

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte BMW-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder generell holdbarhet/kjørelengde?

Den generelle kvaliteten på brukte BMW-girkasser er noen ganger bedre sammenlignet med andre merker. Som et premiummerke foretrekker BMW girkasser som kan oppnå høy kjørelengde. I BMW brukes vanligvis automatgirkasser fra kjente girkasseprodusenter, og manuelle girkasser brukes også i noen modeller. De høye standardene i produksjonen av girkasser gjenspeiles også i kvaliteten på brukte BMW-deler.

Hva bør jeg se etter når jeg kjøper brukte BMW-reservedeler?

Når du kjøper brukte BMW-reservedeler, er det viktig å sikre at de passer nøyaktig til bilen din. I tillegg bør delene ikke være for slitte. Det er også viktig at det er originaldeler, ettersom BMW-deler ofte forfalskes. På Autoparts24 finner du bare originale BMW-kjøretøydeler av høy kvalitet, alltid med opplysninger om kjørelengde til dags dato.

Hva gjør Autoparts24 til et godt alternativ til den lokale bilopphuggeriet?

Som markedsplass for gjenvinning av kjøretøy er vi et utmerket alternativ til den lokale bilopphuggeriet. Vår “Outstanding” TrustPilot-score er et bevis på vårt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet, noe som gjør oss til en pålitelig kilde for BMW-bildeler. Når du søker etter deler på nettet hos Autoparts24 i stedet for på din lokale bilopphuggeri, har du fordelen av å kunne velge fra et mye større utvalg av deler.

Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

Autoparts24 tilbyr bildeler ikke bare til privatpersoner, men også til grossister og verksteder. Dette gjør oss til en verdifull partner for alle, uansett hvor stort reservedelsbehovet er.

Hvordan er prisene på BMW-deler sammenlignet med andre bilmerker?

Prisene på BMW-deler er ofte dyrere sammenlignet med andre bilmerker. For eksempel kan en splitter ny og original dynamo til en BMW 320i koste rundt 1200 euro. En dynamo til en VW Golf 7 1.4 koster derimot bare rundt 600 euro. En BMW-motorstyringsenhet koster noen ganger 1000 euro, mens den er tilgjengelig for Audi fra 700 euro.

Hvordan er prisene på brukte BMW-deler sammenlignet med andre bilmerker?

Prisene på brukte BMW-deler trenger ikke nødvendigvis å være høyere enn for andre bilmerker. For eksempel er brukte girkassefester til BMW og Ford tilgjengelig hos Autoparts24 fra rundt 40 euro. Detsamme gjelder brukte startmotorer, som for BMW og Skoda varierer fra 65 euro til 190 euro.

Hvor finner jeg instruksjoner for utskifting av BMW-reservedeler?

Instruksjoner for utskifting av BMW-reservedeler finner du ofte på internett. Det er imidlertid ikke alle reparasjonsanvisninger som er skrevet av fagfolk. Reparasjonsmanualer viser seg ofte å være spesielt nyttige. Det finnesen passende reparasjonsmanual for nesten alle BMW-modeller.

Hvordan kan jeg kvitte meg med gamle, defekte eller brukte BMW-deler på en forsvarlig måte?

I likhet med alle andre bildeler må gamle, defekte eller brukte BMW-deler kasseres på riktig måte i Tyskland. Bildelene kan f.eks. leveres til en bilopphugger eller leveres inn på en gjenvinningsstasjon. Noen gjenvinningsstasjoner tar også imot bildeler.

Kan jeg selge defekte eller brukte BMW-reservedeler et sted?

Defekte eller brukte BMW-reservedeler kan noen ganger fortsatt selges. Delene tilbys ofte på nettauksjoner eller via rubrikkannonseportaler. Hvis du er i tvil, bør delen erklæres som klart defekt, og garantien bør utelukkes ved privat salg.

I hvilke land produseres BMW-bildeler?

BMWs bildeler produseres i forskjellige land. BMW har totalt 31 fabrikker, i tillegg til andre monteringsanlegg og en rekke leverandører. Fabrikkene er hovedsakelig spredt over hele Europa, blant annet i Tyskland, Storbritannia og Østerrike. Det finnesimidlertid også produksjonsanlegg i Mexico, USA og Kina.

Hvilke leverandører bruker BMW til sine originale bildeler?

BMW bruker ulike leverandører til sine originaldeler. Noen bildeler produseres for eksempel av anerkjente kontraktsprodusenter som Bosch, Sachs eller Continental. Transmisjonene hos BMW kommer ofte fra transmisjonsspesialistene ZF eller GM.

Hva er de mest populære BMW-seriene og -modellene?

BMWs mest populære serier og modeller er BMW 3-serie og BMW 5-serie. BMW 3-serie ble lenge regnet som den mest solgte BMW-modellen noensinne. IfølgeFederal Motor Transport Authority er BMW X1 denmest nyregistrerte BMW-modellen i 2023.

Hva er BMWs historie?

BMWs historie begynner i 1916 med sammenslåingen av to selskaper, kjent som Bayerische Motoren Werke fra 1917. Etter bygging av flymotorer ble den første BMW-motorsykkelen presentert i 1923, og den første bilen ble produsert på lisens i 1929. De første egenutviklede bilene fulgte i 1932, og BMWs nyregitter begynte å pryde fronten på bilene i 1933. Etter andre verdenskrig kunne BMW gjenoppta bilproduksjonen og har fortsatt å utvikle seg siden. Mini og Rolls-Royce har vært en del av BMW siden 2000.

Hva står BMW for?

Forkortelsen BMW står for Bayerische Motoren Werke. BMW i seg selv står for mye mer. I dag ser BMW seg selv ikke bare som en utvikler av førsteklasses kjøretøyteknologi, men ønsker også å kombinere dette med økonomi og økologi.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brukte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brukte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • BMW 3 (E46) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm BMW 3 (E46)
  • Orginal nummer: 63138370720
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 179980
  • År: 1999
  • Produktnummer: D_0041_1169883
  Mer info
  1.500,00 NOK eks. MVA: 1.200,00 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW 5 Touring (E34) - Bryter lys diverse
  Bryter lys diverse BMW 5 Touring (E34)
  • Orginal nummer: 8 351 241.9
  • Km: 147000
  • År: 1994
  • Produktnummer: F_0001_60268
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW 3 (E36) - Rele lys
  Rele lys BMW 3 (E36)
  • Orginal nummer: 332019456
  • Km: 119650
  • År: 1993
  • Produktnummer: F_0001_152184
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW - Rele lys
  Rele lys BMW
  • Orginal nummer: 332019456
  • Produktnummer: F_0001_152185
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW - Rele lys
  Rele lys BMW
  • Orginal nummer: 332019456
  • Produktnummer: F_0001_152188
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW - Rele lys
  Rele lys BMW
  • Orginal nummer: 332019456
  • Produktnummer: F_0001_152189
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW 5 (E34) - Bryter lys diverse
  Bryter lys diverse BMW 5 (E34)
  • Km: 167000
  • Produktnummer: F_0001_67477
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW X1 (E84) - Skilt lys
  Skilt lys BMW X1 (E84)
  • Orginal nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 214382
  • År: 2010
  • Produktnummer: F_0001_337723
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW X1 (E84) - Skilt lys
  Skilt lys BMW X1 (E84)
  • Orginal nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 214382
  • År: 2010
  • Produktnummer: F_0001_337724
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • BMW 3 (F30, F80) - Skilt lys
  Skilt lys BMW 3 (F30, F80)
  • Orginal nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 150000
  • År: 2013
  • Produktnummer: F_0001_335950
  Mer info
  1.266,09 NOK eks. MVA: 1.012,87 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes