Menu toggle

Velkommen

Brukte bildeler fra Sverige.
Vi har 3.914.934 deler for salg nå.

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

fritekstsøk

Søketype:

Søk

Bilmerker

Sorter etter:

Audi

Audi

Dele til salg: 222.993

BMW

BMW

Dele til salg: 168.667

Citroën

Citroën

Dele til salg: 126.767

Dacia

Dacia

Dele til salg: 20.045

Fiat

Fiat

Dele til salg: 62.386

Ford

Ford

Dele til salg: 189.802

Honda

Honda

Dele til salg: 33.864

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 107.449

Kia

Kia

Dele til salg: 129.808

Mazda

Mazda

Dele til salg: 71.679

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Dele til salg: 173.115

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 55.543

Nissan

Nissan

Dele til salg: 110.027

Opel

Opel

Dele til salg: 135.473

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 186.982

Slik kan du enkelt bestille originale brukte bildeler fra Sverige

Det er ingen tvil om at vi forbrukere må handle litt mer miljøvennlig og da er det jo helt supert å velge et gjenbruksalternativ – det er bedre for både lommeboka og for miljøet. For selv om mange tenker at det er vanskelig å finne riktige deler når man selv skal kjøpe bruktdeler eller reservedeler til bilen så er det faktisk et utrolig godt valg, og skal vi fortelle deg en liten hemmelighet? Det er faktisk ikke vanskelig å finne riktig del!

 

Hos oss kan du finne brukte bildeler som er i toppkvalitet og som selvfølgelig er originale, kun det beste for din bil. Vi samler inn deler fra bilopphuggerier fra hele Europa, men mange brukte bildeler fra Sverige kan finnes hos oss. Du kan slappe helt av, det at bildelen er fra Sverige utgjør ingen forskjell for deg som kunde i Norge. Vi skal vise deg hvor lett det er å handle hos oss.

 

Slik finner du delene du trenger hos oss

Når du besøker autoparts-24.no så blir du møtt av en søkemotor som gjør at du enkelt kan finne fram til de delene du mangler. Alt du gjør er å skrive inn enten bilskiltnummeret ditt eller velger bilmerke og deretter kan du søke etter delene du mangler. Da kan du velge å klikke på søketype for å få opp alle delene som finnes innenfor den kategorien eller du kan søke med en produktkode. Denne produktkoden kan du finne på bildelen du skal bytte ut eller ved å spørre bilverkstedet ditt.

Skulle du være usikker på akkurat hva det er du trenger så kan du også klikke deg inn på bilmerket for å finne de forskjellige produktkategoriene. La oss si at du skal ha deler til din Nissan, da klikker du på Nissan og deretter modellen du har, for eksempel Nissan Leaf. Her inne vil du se de forskjellige kategoriene, samt at du kan se et bilde av hvor delene hører til på bilen. På den måten er det enkelt for deg å se hvor delen du leter etter befinner seg.

Deretter klikker du på kategorien som passer for deg og da vil du få opp alle de forskjellige produktkategoriene som finnes innenfor for eksempel girkasse. Her vil du se hvor mange deler vi har innenfor hver produktklasse og du kan se bilder av produktene slik at du kan velge det produktet som passer deg best. Her får du selvfølgelig også oppgitt all nødvendig informasjon om produktet slik at du ikke trenger å lure på noen ting.

 

Slik bestiller du brukte reservedeler hos oss

Som sagt så er det mange brukte bildeler fra Sverige, men det betyr ikke at du ikke får tak i dem i Norge. Når du har funnet den bildelen du ønsker å bestille så legger du inn bestillingen og velger om du ønsker å betale med PayPal eller bankkort. Når du har betalt så leveres vårt produkt til deg – helt gratis. Ja, du leste riktig, vi leverer helt gratis så lenge landet du bestiller til er på vår liste, og det er Norge.

Etter at du har bestilt delene du ønsker deg så har du selvfølgelig også muligheten til å returnere varen ved å opprette en retursak dersom du ikke skulle være fornøyd med produktet du har mottatt. Som sagt så må alle våre deler leve opp til en viss standard og vi selger kun originale produkter i høy kvalitet, men man vet jo aldri hva som kan skje. Ettersom trygghet er veldig viktig for oss så ønsker vi selvfølgelig å tilby dg eventuell returnering eller reklamasjon, selv om vi er ganske så sikre på at du kommer til å være fornøyd med produktene du finner hos oss.

 

Vi har et utrolig stort og sterkt nettverk over hele Europa som samler inn reservedeler for oss i topp kvalitet. Kvalitetskontrollen er en veldig viktig del av vår bedrift og vi samarbeider derfor utelukkende med profesjonelle bilopphuggerier. Spar masse penger ved å kjøpe brukte bildeler fra Sverige i topp kvalitet her hos oss i Autoparts-24.no. Skulle du lure på noe kan du selvfølgelig ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg med alt du måtte lure på!