Menu toggle

Velkommen

Brukte bildeler fra Danmark.
Vi har 3.810.813 deler for salg nå.

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

fritekstsøk

Søketype:

Søk

Bilmerker

Sorter etter:

Audi

Audi

Dele til salg: 218.429

BMW

BMW

Dele til salg: 164.431

Citroën

Citroën

Dele til salg: 124.802

Dacia

Dacia

Dele til salg: 19.187

Fiat

Fiat

Dele til salg: 60.751

Ford

Ford

Dele til salg: 184.889

Honda

Honda

Dele til salg: 33.163

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 104.886

Kia

Kia

Dele til salg: 126.617

Mazda

Mazda

Dele til salg: 70.346

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Dele til salg: 167.928

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 54.807

Nissan

Nissan

Dele til salg: 107.712

Opel

Opel

Dele til salg: 132.621

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 183.923

Slik kan du finne originale bruktdeler fra Danmark

Å kjøpe brukte bilder kan være en fantastisk ting for både lommeboka og miljøet. Vi heier på å kjøpe brukt og det gjelder faktisk også til bilen. Mange tenker at det å kjøpe brukte bildeler er et langtidsprosjekt og at det er ekstremt vanskelig å finne de delene man faktisk trenger. Dette trenger ikke nødvendigvis å være sannheten.

Hos oss hos autoparts-24.no er det kjempeenkelt å finne brukte bildeler fra Danmark og resten av Europa. Det har faktisk aldri vært enklere. Her finner du billige brukte reservedeler til bilen din i høy kvalitet og til en god pris.

 

Originale kvalitetsprodukter

Hos oss finner du kvalitetsprodukter fra blant annet danske bilopphuggere. Disse delene er selvfølgelig originale, og alle delene vi selger hos oss skal ha en viss standard slik at du ikke trenger å bekymre deg for kvaliteten på produktet. Du kan finne bildeler og reservedeler til blant annet Audi, BMW, Honda, Opel og Nissan.

Mange tenker at det å finne reservedeler eller brukte bildeler fra Danmark kan være vanskelig, men det trenger det faktisk ikke å være. Hos oss kan du enkelt skrive inn bilskiltnummeret ditt eller bilmerke. Deretter skriver du for eksempel en girkassekode eller produktet du leter etter og vips så får du opp de delene vi har inne som passer til dine kriterier. Enklere blir det ikke.

 

Du kan enkelt finne delene som passer til akkurat din bil

Er du litt usikker på hva som mangler eller kanskje har du ingen koder tilgjengelig, frykt ikke. Du kan også klikke på ditt bilmerke og se de forskjellige kategoriene som finnes innenfor hvert bilmerke. La oss si du trenger en del til din Toyota. Da trykker du Toyota og finner din modell, for eksempel Toyota Corolla. Deretter får du opp kategorier som undervogn, elektriske deler, lykter og speil. Dermed kan du enkelt finne fram til de delene du mangler selv om du ikke har koden på delen du mangler.

 

Innenfor hver kategori kan du se underkategorier for å være sikker på at du finner akkurat riktig del. La oss si du trykker på lykter og speil. Her ser du hele 15 forskjellige kategorier og hvor mange produkter vi har inne i hver kategori. Dersom du trenger ny frontlykt så trykker du enkelt og greit på frontlykt og så kan du se alle de forskjellige frontlyktene vi har som passer til din modell.

Her står det selvfølgelig all nødvendig informasjon om produktet som lyktens posisjon, originale nummer og produktnummer og produksjonsår. På den måten kan du finne en lykt som passer til din bil og din prisklasse. Du kan derfor enkelt handle både billigere og mer miljøvennlig. Det er rett og slett det vi liker å kalle en vinn-vinn-situasjon.

 

Slik bestiller du produkter hos oss

Våre produkter kommer fra bilopphuggerier fra hele Europa, men mange av våre deler kommer faktisk fra Danmark. Det trenger ikke å bety at du ikke kan få tak i dem i Norge. Alle våre produkter har gratis frakt så lenge landet står på listen vår – og det gjør selvfølgelig Norge. Så frakt skal du ikke bekymre deg for.

 

Når du har funnet ditt ønskede produkt, enten ved hjelp av vår søkemotor eller ved å spørre det lokale bilverkstedet ditt om hjelp så legger du inn bestillingen din. Deretter velger du om du ønsker å betale med PayPal eller bankkort. Når produktet er betalt for så kommer vi til å sende reservedelen hjem til deg slik at du enkelt kan bytte delen som trenger en oppdatering eller ta den med deg til et verksted.

Skulle det mot formodning skje at du ikke er fornøyd med produktet ditt så kan du sette opp en retursak på profilen din. Vi vil kontakte deg så fort saken er behandlet slik at du eventuelt kan returnere varen eller få reklamasjon. Vi ønsker selvfølgelig at du skal føle at du handler trygt når du handler hos oss og det er nettopp derfor vi ønsker å gi det reklamasjonsrett og gratis frakt. På den måten så trenger ikke du bekymre deg så mye når du handler og du kan heller sette søkelys på det som er viktigst – å finne de riktige delene til din bil.