Menu toggle

Velkommen

Billige bruktbildeler fra bildemontering.
Vi har 3.810.454 deler for salg nå.

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

fritekstsøk

Søketype:

Søk

Bilmerker

Sorter etter:

Audi

Audi

Dele til salg: 218.396

BMW

BMW

Dele til salg: 164.410

Citroën

Citroën

Dele til salg: 124.796

Dacia

Dacia

Dele til salg: 19.187

Fiat

Fiat

Dele til salg: 60.746

Ford

Ford

Dele til salg: 184.880

Honda

Honda

Dele til salg: 33.163

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 104.881

Kia

Kia

Dele til salg: 126.600

Mazda

Mazda

Dele til salg: 70.342

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Dele til salg: 167.910

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 54.806

Nissan

Nissan

Dele til salg: 107.700

Opel

Opel

Dele til salg: 132.616

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 183.914

Din online plattform for bildeler fra bildemontering

Visste du at Autopart24 faktisk er Europas største online plattform for bildemontering? Vi gir deg brukte bildeler i topp kvalitet slik at du enkelt kan finne de beste bruktdelene til akkurat din bil. Enkelt og billig. Bedre blir det vell ikke?

 

Mange tenker nok at brukte bildeler du finner på nett ikke vil være i like god kvalitet som hos andre fysiske verksteder, men dette er helt feil. Vi kvalitet sikrer selvfølgelig alle deler som er tilgjengelig hos oss og vi samarbeider kun med profesjonelle bilopphuggerier. Dermed kan du alltid forvente en god pris og et godt produkt når du handler hos oss.

 

Så lett er det å finne riktig bildel til din bil

Det er superenkelt å finne delene du trenger til din bil hos oss. Når du besøker Autoparts24 så vil du få opp en søkemotor. Her kan du enkelt finne bildeler fra bildemontering hos bilopphuggerier fra hele Europa. Du kan enkelt søke etter produkter ved å skrive inn nummerskiltet på din egen bil eller ved å søke opp OEM nummeret på delen du leter etter. Du kan få tak i OEM nummeret ved å ta en titt på delen som skal byttes ut eller ved å høre med etter verksted i nærheten av deg.

Skulle du være på storhandel, bare litt nysgjerrig på hvilke deler som finnes der ute eller om du er usikker på hvilke deler du faktisk trenger så kan du ta en titt på bilmerke kategoriene. Da trykker du på bilmerket du ønsker å finne deler til, for eksempel Saab. Deretter trykker du på riktig på modell og så vil du få opp en del kategorier. Her inne kan du enten søke på delen du trenger, for eksempel vindusviskere. Eller du kan trykke på en av kategoriene for å finne produktet du leter etter.

Disse kategoriene har også et tilhørende bilde som har uthevet hvilken del av bilen du finner disse delene. Dermed kan du enkelt finne fram til den rare delen du trengte som lå et eller annet sted i undervognen. Vi har gjort det svært enkelt for alle å finne frem til delene du trenger, så du trenger ikke å være noen bilekspert for å finne reservedeler fra bildemontering hos oss. Husk at du også alltid kan spørre et verksted om hjelp eller kontakte oss dersom du fremdeles er usikker.

 

Bildeler i toppkvalitet

Når du bestiller deler hos oss så er de brukte bildelene som sagt samlet inn fra Sverige, Danmark og mange andre land i Europa. Dette betyr heldigvis ikke at du trenger å betale en halv formue i frakt. Vi tilbyr faktisk gratis frakt slik at du skal få en så god opplevelse av handelen din som overhodet mulig. Du får selvfølgelig også reklamasjonsrett og mulighet for returnering dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med bildelen du har bestilt.

 

Vi har et utrolig stort og sterkt nettverk av leverandører som hjelper oss med å samle inn bildeler i topp kvalitet. Kvalitetskontrollen er en veldig viktig del av vår prosess fordi vi ønsker selvfølgelig ikke å selge noe som ikke kan leve opp til forbrukeres forventninger. Det å kjøpe en brukt bildel skal være noe som er positivt for kunden, for miljøet og for lommeboka. Det er nettopp derfor vi utelukkende jobber med profesjonelle bilopphuggerier som også fører en streng protokoll og har god kontroll på kvalitets sikring.

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg med hva enn det skulle være og du må ikke nøle med å ta kontakt dersom du skulle lure på noe. Vi håper du finner akkurat den delen du mangler hos oss!