Menu toggle

Velkommen

BRUKTE BILDELER TIL TIL MITSUBISHI

akkurat nå 54.806 Dele til salg

Modell valg

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

Søk OEM, Motorkode osv.

BRUKTE BILDELER TIL TIL MITSUBISHI

akkurat nå 54.806 Dele til salg

Modell valg

Europas største utvalg av reservedeler

Gratis og rask levering

Full returpolitikk

Modell valg

innhold

1. Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Mitsubishi-bildeler på Autoparts24?

2. Hvor mange Mitsubishi-deler er tilgjengelige hos Autoparts24?

3. Hvorfor er Autoparts24 det beste stedet å kjøpe brukte Mitsubishi-deler?

4. Hvorfor bør du velge Autoparts24 fremfor din lokale bilopphuggeri?

5. Hvordan sikrer du at en Mitsubishi-del passer til din bil?

6. Hvordan finner du Mitsubishi-bildeler i Autoparts24-katalogen?

7. Hvorfor er prisene på Mitsubishi-bildeler hos Autoparts24 så gunstige?

8. Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

9. Hvor trygt og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

10. Hvordan finner jeg delenummeret for min spesifikke Mitsubishi-modell og produksjonsår?

11. Hvor finner jeg delenummeret på en Mitsubishi-bildel?

12. Er det kvalitetsforskjeller mellom originale og reproduksjonsdeler til Mitsubishi?

13. Hva bør jeg se etter når jeg kjøper brukte Mitsubishi-reservedeler?

14. Hvordan kan jeg identifisere falske Mitsubishi-originaldeler?

15. Hvordan er prisene på brukte Mitsubishi-deler sammenlignet med andre bilmerker?

16. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

17. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-motorer sammenlignet med andre merker når det gjelder generell holdbarhet/ytelse?

18. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder generell holdbarhet/kjørelengde?

19. Hvordan finner jeg ut om en Mitsubishi-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

20. Er det garanti på brukte Mitsubishi-reservedeler?

21. I hvilke land produseres Mitsubishis bildeler?

22. Hvilke leverandører bruker Mitsubishi for sine originale bildeler?

23. Hva er de mest populære Mitsubishi-seriene/-modellene?

24. Hva er Mitsubishis historie?

Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Mitsubishi-bildeler på Autoparts24?

autoparts-24.no er den ledende online markedsplassen for originale brukte Mitsubishi-bildeler. Vårt mål er å gi Mitsubishi-eiere et bredt utvalg av kvalitetsreservedeler som går langt utover det en lokal bilopphugger eller bilskrot kan tilby.

Hvor mange Mitsubishi-deler er tilgjengelige hos Autoparts24?

Hos Autoparts24 finner du 46 627 Mitsubishi-bildeler hentet direkte fra 120 sertifiserte biloppsamlere i Tyskland og Europa. Vi tilbyr interesserte et stort utvalg av umiddelbart tilgjengelige deler, noe som selvfølgelig også øker sjansen for å finne den delen du leter etter.

Hvorfor er Autoparts24 det beste stedet å kjøpe brukte Mitsubishi-deler?

Autoparts24 er en dedikert markedsplass for gjenvinning av kjøretøy der du kan finne, sammenligne og kjøpe brukte bildeler på nettet. I motsetning til lokale bilopphuggerier tilbyr Autoparts24 et mye større utvalg og muligheten til å søke etter den delen du trenger hjemmefra.

Hvorfor bør du velge Autoparts24 fremfor din lokale bilopphuggeri?

Mange kunder velger Autoparts24 som et alternativ til den lokale bilopphuggeriet fordi de foretrekker å søke på nettet fremfor å forholde seg til det begrensede utvalget og tilgjengeligheten hos lokale bilopphuggere. Autoparts24 er klart bedre enn de lokale leverandørene.

Hvordan sikrer du at en Mitsubishi-del passer til din bil?

Takket være muligheten til å identifisere brukte deler med VIN/chassisnummer og OEM-nummer, kan du hos Autoparts24 være sikker på at delen du kjøper passer perfekt til din Mitsubishi. Dette bidrar til å unngå feilkjøp og forenkler reparasjonsprosessen.

Hvordan finner du Mitsubishi-bildeler i Autoparts24-katalogen?

Vår brukervennlige online-katalog lar deg søke etter Mitsubishi-delen du trenger ved hjelp av VIN, nøkkelnummer eller OEM-nummer. Denne funksjonen gjør kjøpsprosessen rask, sikker og effektiv.

Hvorfor er prisene på Mitsubishi-bildeler hos Autoparts24 så gunstige?

Vår satsing på resirkulering av bildeler gjør at vi kan tilby Mitsubishi-deler til svært attraktive priser. Dette gjør at vi kan tilby en kostnadseffektiv løsning for vedlikehold og reparasjon av bilen din.

Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

Autoparts24 er en pålitelig kilde til Mitsubishi-deler for både grossister og verksteder. Vårt brede utvalg og konkurransedyktige priser støtter virksomheten din og gir kundene dine god valuta for pengene.

Hvor trygt og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

Vi tilbyr sikre betalingsmåter, gratis frakt, omfattende returrettigheter og tysktalende kundeservice. TrustPilot-scoren “Outstanding” bekrefter vårt engasjement for kundetilfredshet og servicekvalitet.

Hvordan finner jeg delenummeret for min spesifikke Mitsubishi-modell og produksjonsår?

Du finner delenummeret for din spesifikke Mitsubishi-modell og årgang ved hjelp av bilens 17-sifrede VIN-nummer. Dette finner du i bilens registreringsbevis. Hvis du ikke har chassisnummeret for hånden, kan du skrive inn produsent og modell på autoparts24-hjemmesiden for å få opp en liste over tilgjengelige reservedeler med reservedelsnummer. Alternativt kan du ofte finne nummeret på reservedelen du trenger på den gamle komponenten.

Hvor finner jeg delenummeret på en Mitsubishi-bildel?

Hvor du finner delenummeret på en Mitsubishi-bildel varierer avhengig av komponenten. Avhengig av materialet kan delenummeret være klistret på, stemplet eller frest inn. Det finnes ofte på et klistremerke fra produsenten.

Er det kvalitetsforskjeller mellom originale og reproduksjonsdeler til Mitsubishi?

Ja, det er kvalitetsforskjeller mellom originaldeler og reproduksjonsdeler til Mitsubishi: Med originaldeler kan du alltid være sikker på at det er brukt materialer av høy kvalitet og at de passer perfekt i bilen din. Dette betyr at de slites langsommere, slik at den ofte høyere prisen på originaldeler er verdt det på lang sikt.

Hva bør jeg se etter når jeg kjøper brukte Mitsubishi-reservedeler?

Når du kjøper brukte Mitsubishi-reservedeler, må du alltid forsikre deg om at originalnumrene på den defekte delen og den “nye”, brukte delen er identiske. Bare da kan du være sikker på at den brukte delen passer til bilen din og fungerer som den skal.

Hvordan kan jeg identifisere falske Mitsubishi-originaldeler?

For å identifisere falske originale Mitsubishi-deler kan du bruke delenummeret. Dette er fordi bare originale deler har det samme OEM-nummeret som du finner på de tidligere installerte delene i bilen din. I tillegg har originale deler vanligvis et klistremerke fra produsenten for å bevise ektheten.

Hvordan er prisene på brukte Mitsubishi-deler sammenlignet med andre bilmerker?

Prisene på brukte Mitsubishi-deler er noe høyere sammenlignet med andre bilmerker. Dette skyldes at biler fra den japanske produsenten Mitsubishi generelt er ganske sjeldne i Europa. Følgelig er markedet for brukte Mitsubishi-deler også ganske lite. Ikke alle deler er alltid umiddelbart tilgjengelige, noe som betyr at prisene ofte er høyere enn for andre merker.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

Den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-biler og bildeler er over gjennomsnittet. Etter at Mitsubishi ble kåret til den verste bilprodusenten i Japan i 2016, har selskapet imidlertid jobbet med kvaliteten. I J.D. Power-pålitelighetsstudien ble Mitsubishi rangert på 6. plass i 2023 og er derfor for tiden mer pålitelig og holdbar enn de fleste merker. Det avhenger imidlertid alltid av om bilen og dens deler har fått riktig service og vedlikehold, og selvfølgelig hvor gamle de er.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-motorer sammenlignet med andre merker når det gjelder generell holdbarhet/ytelse?

Den generelle kvaliteten på Mitsubishi-motorer er god. I ADACs havaristatistikk har populære modeller som Mitsubishi Space Star, Mitsubishi ASX og Mitsubishi Outlander en lav havarifrekvens. De siste årene har det blitt observert en trend mot færre og færre sammenbrudd, etter at det for noen år siden var hyppigere problemer med motoren til Mitsubishi Outlander.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Mitsubishi-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder generell holdbarhet/kjørelengde?

Den generelle kvaliteten på brukte Mits ubishi-girkasser er gjennomsnittlig med en total levetid på 100 000 kilometer. De siste årene har det vært hyppigere problemer med girkassen, spesielt i Mitsubishi Outlander. Kjørelengden på en brukt Mitsubishi-girkasse avhenger alltid av riktig vedlikehold og bruk av bilen. Hyppig tilhengerkjøring er for eksempel en stor belastning for både clutchen og girkassen, noe som reduserer den totale levetiden.

Hvordan finner jeg ut om en Mitsubishi-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

For å finne ut om en Mitsubishi-reservedel er omfattet av en tilbakekalling, kan du bruke den tilhørende ADAC-databasen. Den inneholder for øyeblikket 88 tilbakekallinger for Mitsubishi-biler og -reservedeler.

Er det garanti på brukte Mitsubishi-reservedeler?

Ja, det er garanti på brukte Mitsubishi-reservedeler. Hvis du kjøper Mitsubishi-deler som privatperson, er garantiperioden to år i henhold til den danske salgs- og markedsføringsloven. For bedrifter er garantiperioden seks måneder.

I hvilke land produseres Mitsubishis bildeler?

Mitsubishis bildeler produseres hovedsakelig i Japan, merkets opprinnelsesland. Det finnes også en fabrikk i Bursa i Tyrkia, der Mitsubishi Colt produseres. Frem til 2012 fantes det også en fabrikk i Nederland.

Hvilke leverandører bruker Mitsubishi for sine originale bildeler?

Mitsubishi leverer originale bildeler til ulike bilmerker, spesielt i den østasiatiske regionen. Kjente merker som bruker Mitsubishis bildeler er Nissan, Renault, Fiat, Chrysler, Peugeot, Citroën og Suzuki.

Hva er de mest populære Mitsubishi-seriene/-modellene?

De mest populære seriene og modellene fra Mitsubishi er Mitsubishi Outlander og Mitsubishi Pajero/Montero. Mitsubishi Colt og Mitsubishi Space er andre modellserier som har gjort stor suksess i Europa.

Hva er Mitsubishis historie?

Mitsubishis historie begynte i 1857 med et jernstøperi og skipsverft i nærheten av Nagasaki som et skipsbyggingsselskap. Etter hvert utvidet selskapet virksomheten til å omfatte bankvirksomhet, handel og eiendom, og siden 1917 har det også produsert biler og bildeler.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brukte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brukte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • MITSUBISHI COLT Mk III (C5_A) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm MITSUBISHI COLT Mk III (C5_A)
  • Posisjon: Høyre
  • Produktnummer: F_0001_38419
  Mer info
  29,94 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI LANCER Mk IV Hatchback (C6_A, C7_A) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm MITSUBISHI LANCER Mk IV Hatchback (C6_A, C7_A)
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 101000
  • År: 1990
  • Produktnummer: F_0001_38433
  Mer info
  1.368,88 NOK eks. MVA: 1.095,10 Leveranse: 2-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_) - Skilt lys
  Skilt lys MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_)
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 180242
  • År: 1998
  • Produktnummer: F_0001_200779
  Mer info
  29,94 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_) - Skilt lys
  Skilt lys MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_)
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 180242
  • År: 1998
  • Produktnummer: F_0001_200780
  Mer info
  29,94 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI COLT Mk IV (CA_A) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm MITSUBISHI COLT Mk IV (CA_A)
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 176000
  • År: 1992
  • Produktnummer: F_0001_33540
  Mer info
  29,94 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI CARISMA (DA_) - Vindussveiv
  Vindussveiv MITSUBISHI CARISMA (DA_)
  • Orginal nummer: MITSUBISHI,MR740931,
   MR740931
  • Posisjon: Venstre, bak
  • Km: 69328
  • År: 1998
  • Produktnummer: F_0001_233823
  Mer info
  29,94 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI ASX (GA_W_) - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm MITSUBISHI ASX (GA_W_)
  • Orginal nummer: 8253A095
  • Posisjon: Bak
  • Km: 247770
  • År: 2012
  • Produktnummer: D_0041_1225724
  Mer info
  33,60 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) - Friskluft dyse
  Friskluft dyse MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)
  • Orginal nummer: MN140559XA,
   MITSUBISHI,MN140559XA
  • Posisjon: Venstre foran
  • Km: 216808
  • År: 2006
  • Produktnummer: F_0001_297382
  Mer info
  35,92 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) - Friskluft dyse
  Friskluft dyse MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)
  • Orginal nummer: MN140559XA,
   MITSUBISHI,MN140559XA
  • Posisjon: Høyre foran
  • Km: 216808
  • År: 2006
  • Produktnummer: F_0001_297383
  Mer info
  35,92 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) - Friskluft dyse
  Friskluft dyse MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)
  • Orginal nummer: MN140559XA,
   MITSUBISHI,MN140559XA
  • Posisjon: Venstre foran
  • Produktnummer: F_0001_297421
  Mer info
  35,92 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes