Menu toggle

Velkommen

BRUKTE BILDELER TIL TIL DACIA

akkurat nå 19.187 Dele til salg

Modell valg

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

Søk OEM, Motorkode osv.

BRUKTE BILDELER TIL TIL DACIA

akkurat nå 19.187 Dele til salg

Modell valg

Europas største utvalg av reservedeler

Gratis og rask levering

Full returpolitikk

Modell valg

innhold

1. Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Dacia-bildeler på Autoparts24?

2. Hvor mange Dacia-deler er tilgjengelig hos Autoparts24?

3. Hvorfor er Autoparts24 den beste kilden for Dacia-bildeler?

4. Hvorfor foretrekker kundene Autoparts24 fremfor lokale bilopphuggerier?

5. Hvordan sikrer du at en del passer til din Dacia?

6. Hvordan finner du Dacia-bildeler i Autoparts24-katalogen?

7. Hvorfor er prisene på Dacia-bildeler hos Autoparts24 så attraktive?

8. Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

9. Hvor trygt og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

10. Hvordan finner jeg delenummeret for min spesifikke Dacia-modell og produksjonsår?

11. Hvor finner jeg delenummeret på en Dacia-bildel?

12. Er det kvalitetsforskjeller mellom originaldeler og ettermarkedsdeler til Dacia?

13. Hva er risikoen ved å bruke brukte deler i min Dacia?

14. Hvordan er prisene på brukte Dacia-deler sammenlignet med andre bilmerker?

15. Hva er den generelle kvaliteten på brukte Dacia-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

16. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Dacia-motorer sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/ytelse?

17. Hva er den generelle kvaliteten på brukte Dacia-girkasser når det gjelder total levetid/kjørelengde sammenlignet med andre merker?

18. Hvordan finner jeg ut om en Dacia-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

19. Er det garanti på brukte Dacia-reservedeler?

20. I hvilke land produseres Dacia bildeler?

21. Hva er Dacias mest populære serier og modeller?

22. Hva er Dacias historie?


Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Dacia-bildeler på Autoparts24?

På autoparts-24.no tilbyr vi et bredt utvalg av brukte Dacia-bildeler av høy kvalitet, hentet direkte fra over 120 biloppsamlere i Tyskland og Europa. Vår plattform er dedikert til å gi Dacia-eiere en kostnadseffektiv og pålitelig kilde til reservedeler som langt overgår det lokale tilbudet.

Hvor mange Dacia-deler er tilgjengelig hos Autoparts24?

Autoparts24 har 18 142 Dacia-deler hentet direkte fra biloppsamlere. Dette store antallet deler sikrer at du har stor sjanse for å finne den delen du trenger til din Dacia, uansett modell eller årgang.

Hvorfor er Autoparts24 den beste kilden for Dacia-bildeler?

Autoparts24 er en spesialisert markedsplass for gjenvinning av kjøretøy som lar deg finne, sammenligne og kjøpe brukte bildeler på nettet. Plattformen vår tilbyr et praktisk og tidsbesparende alternativ til den tradisjonelle lokale bilopphuggeriet, med et langt større utvalg av Dacia-deler.

Hvorfor foretrekker kundene Autoparts24 fremfor lokale bilopphuggerier?

Kundene foretrekker å søke etter brukte deler på Autoparts24 fordi den lokale bilopphuggeriet ikke tilbyr det samme utvalget som vår plattform. Vi tilbyr en enkel og komplett løsning som lar deg finne den perfekte delen til din Dacia hjemmefra.

Hvordan sikrer du at en del passer til din Dacia?

Ved å søke med VIN/chassisnummer og OEM-nummer i katalogen vår kan du være sikker på at den valgte delen passer perfekt til ditt kjøretøy. Denne presise søkefunksjonen bidrar til å unngå feilkjøp og sikre kompatibilitet.

Hvordan finner du Dacia-bildeler i Autoparts24-katalogen?

I vår omfattende nettkatalog kan du søke spesifikt etter VIN, nøkkelnummer eller OEM-nummer. Denne brukervennlige funksjonen gjør kjøpsprosessen rask, effektiv og enkel.

Hvorfor er prisene på Dacia-bildeler hos Autoparts24 så attraktive?

Takket være vår satsing på resirkulering av bildeler kan vi tilby Dacia-deler til svært konkurransedyktige priser. Disse prisene gjør Autoparts24 til en kostnadseffektiv løsning for vedlikehold og reparasjon av din Dacia.

Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

Autoparts24 er en verdifull partner for grossister og verksteder som trenger Dacia-bildeler av høy kvalitet. Vårt brede utvalg og gunstige priser støtter virksomheten din og gir kundene dine god valuta for pengene.

Hvor trygt og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

Vi tilbyr sikre betalingsmåter, gratis frakt, omfattende returrett og tysktalende kundeservice. Vår TrustPilot-score “Outstanding” gjenspeiler vårt engasjement for kundetilfredshet og servicekvalitet.

Hvordan finner jeg delenummeret for min spesifikke Dacia-modell og produksjonsår?

Verksteder kan finne delenummeret for en bestemt Dacia-modell og -årgang ved hjelp av verkstedets programvare. Dette er imidlertid ikke lett tilgjengelig for private brukere. På Autoparts24 kan privatkunder og verksteder også finne Dacia-deler uten artikkelnummer ved hjelp av søkefunksjonen.

Hvor finner jeg delenummeret på en Dacia-bildel?

Delenummeret på en Dacia-bildel finner du vanligvis på et klistremerke direkte på den aktuelle bildelen. For noen deler er nummeret også stemplet inn i materialet. Dacia bruker 10-sifrede delenumre for sine originale deler, som består av tall og bokstaver.

Er det kvalitetsforskjeller mellom originaldeler og ettermarkedsdeler til Dacia?

Det kan være forskjeller mellom originaldeler og ettermarkedsdeler til Dacia. Originale Dacia-deler er utviklet og designet i henhold til strenge kvalitetskrav for pålitelighet, holdbarhet og lang levetid. Dette er ikke alltid tilfelle med ettermarkedsdeler, noe som betyr at passformen eller holdbarheten kan variere.

Hva er risikoen ved å bruke brukte deler i min Dacia?

Det er knapt noen risiko ved bruk av brukte deler i en Dacia hvis visse punkter overholdes. Brukte bildeler til Dacia må være helt intakte og funksjonelle og bør komme fra pålitelige kilder. Autoparts24s partnerselskaper kontrollerer bildeler før de selges.

Hvordan er prisene på brukte Dacia-deler sammenlignet med andre bilmerker?

Prisene på brukte Dacia-deler ligger i mellomprisklassen sammenlignet med andre bilmerker. For eksempel koster brukte bakre fjæringsstag i god stand til Dacia fra rundt 100 euro hos Autoparts24. Prisene for bakre fjæringsstag til Fiat eller Peugeot ligger i samme område.

Hva er den generelle kvaliteten på brukte Dacia-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

Den generelle kvaliteten på brukte Dacia-bildeler trenger ikke å vike unna sammenligning med andre bilmerker. Dacia-førere roser spesielt det faktum at alle bildeler er ekstremt robuste og holdbare. Dacias kvalitetsstandarder er også merkbare i de brukte Dacia-delene.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Dacia-motorer sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/ytelse?

Den generelle kvaliteten på brukte Dacia-motorer sammenlignet med andre merker anses som god. Dacia installerer ulike bensin- og dieselmotorer i sine biler, samt motorer for LPG. Dacia-motorene kommer fra morselskapet Renault. Den totale levetiden i form av kjørelengde er derfor sammenlignbar.

Hva er den generelle kvaliteten på brukte Dacia-girkasser når det gjelder total levetid/kjørelengde sammenlignet med andre merker?

Den generelle kvaliteten på brukte Dacia-girkasser når det gjelder total levetid eller kjørelengde sammenlignet med andre merker, er god. I tillegg til manuelle girkasser installerer Dacia også EDC dobbeltclutchgirkasser og trinnløse CVT-girkasser, avhengig av modell. Den automatiserte manuelle girkassen Easy-R finnes også i noen Daciaer og er også tilgjengelig brukt.

Hvordan finner jeg ut om en Dacia-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

Dacia-sjåfører kan på ulike måter finne ut om en Dacia-reservedel er omfattet av en tilbakekallingskampanje. Dacia publiserer tilbakekallingskampanjer på sin hjemmeside. I tillegg inneholder tilbakekallingsdatabasen til det tyske biltilsynet spesifikk informasjon om Dacia-tilbakekallinger, sortert etter modell. For eksempel har en tilbakekalling av en kollisjonspute som ikke oppfyller kravene til Dacia Duster vært oppført der siden begynnelsen av 2024.

Er det garanti på brukte Dacia-reservedeler?

En garanti på brukte Dacia-reservedeler kan tilbys av selgeren av delen. Garantibetingelsene kan variere i hvert enkelt tilfelle. Kjøpere av brukte bildeler har generelt rett til garanti. Garantiperioden er vanligvis 2 år fra kjøpsdatoen.

I hvilke land produseres Dacia bildeler?

Dacia bildeler produseres i forskjellige land. Bildeler produseres ofte i nærheten av de respektive bilfabrikkene. Mens produksjonen av Dacia-biler i Kina som regel foregår med kinesiske bildeler, er situasjonen annerledes andre steder. For eksempel kommer 60 prosent av delene til den rumenske Dacia-produksjonen direkte fra Romania.

Hva er Dacias mest populære serier og modeller?

Dacias mest populære serier og modeller er småbilen Dacia Sandero og SUV-en Dacia Duster. Familievarebilen Dacia Jogger og elbilen Dacia Spring er også svært populære i Tyskland. I 2023 var Dacia Sandero merkets mest solgte modell i Tyskland og også den mest solgte småbilen på privatmarkedet.

Hva er Dacias historie?

Dacias historie begynner i 1952 som leverandør til bilindustrien. I 1968 produserte Dacia sin første bil på lisens fra Renault. I 1999 kjøper Renault-konsernet aksjemajoriteten i Dacia og investerer i moderniseringen av merket. Dacias suksess i Tyskland starter i 2008 med modellen Sandero.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brukte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brukte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • DACIA LOGAN MCV II - Håndtak innvendig
  Håndtak innvendig DACIA LOGAN MCV II
  • Posisjon: Høyre foran
  • Km: 110934
  • År: 2014
  • Produktnummer: F_0001_344202
  Mer info
  29,94 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA LOGAN MCV II - Håndtak innvendig
  Håndtak innvendig DACIA LOGAN MCV II
  • Posisjon: Høyre bak
  • Km: 110934
  • År: 2014
  • Produktnummer: F_0001_344205
  Mer info
  1.280,21 NOK eks. MVA: 1.024,17 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA LOGAN MCV (KS_) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm DACIA LOGAN MCV (KS_)
  • Orginal nummer: 8200257884
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 106100
  • År: 2009
  • Produktnummer: D_0067_1265223
  Mer info
  30,00 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA SANDERO - slepeøye
  slepeøye DACIA SANDERO
  • Orginal nummer: 6001546734
  • Motortype: K4M-696
  • Girkassekode: JH3347
  • karosserinummer: UU1BSDBSP47707198
  • Konstruksjonstype: Combi-coupé
  • Km: 65540
  • År: 2013
  • Produktnummer: D_0133_804046
  Mer info
  36,00 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA LOGAN MCV II - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm DACIA LOGAN MCV II
  • Posisjon: Venstre foran
  • Km: 99000
  • År: 2017
  • Produktnummer: A_0047_KF26055
  Mer info
  40,00 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA SANDERO II - Vindussveiv
  Vindussveiv DACIA SANDERO II
  • Orginal nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 79000
  • År: 2014
  • Produktnummer: A_0047_KF36925
  Mer info
  40,00 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA SANDERO II - Vindussveiv
  Vindussveiv DACIA SANDERO II
  • Orginal nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 79000
  • År: 2014
  • Produktnummer: A_0047_KF36924
  Mer info
  40,00 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA LOGAN MCV (KS_) - Vindussveiv
  Vindussveiv DACIA LOGAN MCV (KS_)
  • Orginal nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 90490
  • År: 2011
  • Produktnummer: D_0204_749426
  Mer info
  43,20 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA LOGAN MCV (KS_) - Vindussveiv
  Vindussveiv DACIA LOGAN MCV (KS_)
  • Orginal nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 90490
  • År: 2011
  • Produktnummer: D_0204_749428
  Mer info
  43,20 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • DACIA SANDERO II - Vindussveiv
  Vindussveiv DACIA SANDERO II
  • Orginal nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Posisjon: Venstre, bak
  • Km: 19600
  • År: 2015
  • Produktnummer: D_0204_811934
  Mer info
  43,20 NOK eks. MVA: Leveranse: dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes