Menu toggle

Velkommen

BRUKTE BILDELER TIL TIL CHEVROLET

akkurat nå 23.924 Dele til salg

Modell valg

Lisensplate søk

eller velg bilmodell

Søk OEM, Motorkode osv.

BRUKTE BILDELER TIL TIL CHEVROLET

akkurat nå 23.924 Dele til salg

Modell valg

Europas største utvalg av reservedeler

Gratis og rask levering

Full returpolitikk

Modell valg

innhold

1. Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Chevrolet-bildeler på Autoparts24?

2. Hvor mange Chevrolet-bildeler er tilgjengelige hos Autoparts24?

3. Hvorfor er Autoparts24 den beste kilden for Chevrolet-bildeler?

4. Hvordan finner du den riktige Chevrolet-delen hos Autoparts24?

5. Hvordan bruker du Autoparts24-katalogen for Chevrolet-deler?

6. Hvorfor er prisene på Chevrolet-bildeler hos Autoparts24 så attraktive?

7. Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

8. Hvor stort er utvalget av motorer og girkasser til Chevrolet hos Autoparts24?

9. Hvor trygt og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

10. Hvordan finner jeg delenummeret for min spesifikke Chevrolet-modell og årgang?

11. Hvor finner jeg delenummeret på en Chevrolet-bildel?

12. Er det kvalitetsforskjeller mellom originale og reproduksjonsdeler til Chevrolet?

13. Hva bør jeg se etter når jeg kjøper brukte Chevrolet-reservedeler?

14. Hvordan kan jeg identifisere falske Chevrolet-deler?

15. Hvordan sammenlignes prisene på brukte Chevrolet-deler med andre bilmerker?

16. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

17. Hva er den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-motorer når det gjelder generell holdbarhet / ytelse sammenlignet med andre merker?

18. Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/kilometerstand?

19. Hvordan finner jeg ut om en Chevrolet-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

20. Er det garanti på brukte Chevrolet-reservedeler?

21. I hvilke land produseres Chevrolet-bildeler?

22. Hvilke leverandører bruker Chevrolet for sine originale bildeler?

23. Hva er historien til Chevrolet?

Hvorfor skal jeg kjøpe originale, brukte Chevrolet-bildeler på Autoparts24?

autoparts-24.no er den ledende nettbaserte markedsplassen for brukte Chevrolet-deler av høy kvalitet. Vårt omfattende utvalg av originale deler gir deg et overlegen utvalg og kvalitet sammenlignet med lokale biloppsamlere eller skraphandlere.

Hvor mange Chevrolet-bildeler er tilgjengelige hos Autoparts24?

Autoparts24 tilbyr 26 952 Chevrolet-bildeler, nøye utvalgt fra 120 av våre biloppsamlere i Tyskland og Europa. Dette imponerende antallet deler sikrer at du har en god sjanse til å finne den reservedelen du trenger til din Chevrolet hos oss.

Hvorfor er Autoparts24 den beste kilden for Chevrolet-bildeler?

Autoparts24 fungerer som en markedsplass for gjenvinning av kjøretøy der du kan finne, sammenligne og kjøpe brukte bildeler på nettet. Vår plattform tilbyr et praktisk og omfattende alternativ til den lokale bilopphuggeriet, med et mye større utvalg av Chevrolet-deler.

Hvordan finner du den riktige Chevrolet-delen hos Autoparts24?

Hos Autoparts24 kan du finne brukte deler med VIN-/chassisnummeret og OEM-nummeret til din Chevrolet. Dette søket gjør at du kan identifisere den nøyaktige delen som er kompatibel med kjøretøyet ditt, noe som minimerer risikoen for feilkjøp.

Hvordan bruker du Autoparts24-katalogen for Chevrolet-deler?

Katalogen vår lar deg utføre et presist søk ved hjelp av VIN, nøkkelnummer eller OEM-nummer for å finne den riktige Chevrolet-delen raskt og effektivt. Denne funksjonen gjør søket mye enklere og sparer tid.

Hvorfor er prisene på Chevrolet-bildeler hos Autoparts24 så attraktive?

Takket være vår satsing på bildeler fra bilgjenvinning kan vi tilby Chevrolet-reservedeler til gunstige priser. Disse prisene gjør det til en svært kostnadseffektiv løsning å kjøpe reservedeler til din Chevrolet fra Autoparts24.

Hvilke fordeler tilbyr Autoparts24 grossister og verksteder?

Autoparts24 er en verdifull partner for både grossister og verksteder som trenger Chevrolet-bildeler av høy kvalitet. Vårt brede utvalg og konkurransedyktige priser hjelper deg med å tilby kundene dine originaldeler av høy kvalitet.

Hvor stort er utvalget av motorer og girkasser til Chevrolet hos Autoparts24?

Autoparts24 tilbyr et bredt utvalg av motorer med motorkode og girkasser med girkassekode til Chevrolet, hvorav mange kommer direkte fra overhaling. Dette utvalget garanterer at du kan finne erstatningsmotorer og girkasser av høy kvalitet som passer til din Chevrolet.

Hvor trygt og kundevennlig er det å handle hos Autoparts24?

Vi garanterer sikre betalingsmåter, gratis frakt, omfattende returrett og tysktalende kundeservice via e-post og telefon. Vår “Outstanding” TrustPilot-score gjenspeiler vårt engasjement for kundetilfredshet og servicekvalitet. Velg Autoparts24 for dine Chevrolet-bildeler og dra nytte av vårt omfattende utvalg, lave priser og utmerkede kundeservice. Besøk autoparts-24.no og oppdag den beste kilden for alle dine Chevrolet-deler.

Hvordan finner jeg delenummeret for min spesifikke Chevrolet-modell og årgang?

Delenummeret for hver spesifikke Chevrolet-modell og årgang er registrert av Chevrolet som en unik bildel-ID. Dette finner du på selve delen eller på delens emballasje. Hvis ingen av disse alternativene fører til ønsket resultat, vil den medfølgende dokumentasjonen hjelpe deg med å finne det. Spesielt bilens registreringsbevis og vognkort inneholder viktig informasjon.

Hvor finner jeg delenummeret på en Chevrolet-bildel?

Delenummeret er frest eller stemplet på en Chevrolet-del. Unntak er reservedeler laget av materialer som er for myke eller skjøre for denne metoden. Her finner du et tilsvarende klistremerke. Det er merket med forkortelsen OE eller OEM etterfulgt av et nummer.

Er det kvalitetsforskjeller mellom originale og reproduksjonsdeler til Chevrolet?

Kvalitetsforskjeller mellom originale og ettermarkedsdeler til Chevrolet finnes i produsentens spesifikasjoner. Chevrolet utsetter sine originale reservedeler for strenge laboratorietester under veiforhold. Tredjepartsfirmaer produserer mindre strengt testede reproduksjonsdeler som ikke monteres på nye biler av Chevrolet, men som utelukkende leveres til forhandlere og verksteder for utskiftnings- og reparasjonsformål.

Hva bør jeg se etter når jeg kjøper brukte Chevrolet-reservedeler?

Når du kjøper brukte Chevrolet-reservedeler, er kompatibilitet det viktigste utvalgskriteriet. Dette kan kontrolleres ved hjelp av delenummeret. Delens alder, kjørelengde og tilstand bør også sjekkes før du kjøper. En lav pris bør ikke gå på bekostning av funksjonalitet eller sikkerhet de neste titusenvis av kilometerne.

Hvordan kan jeg identifisere falske Chevrolet-deler?

Noen ganger er det vanskelig å identifisere forfalskede Chevrolet-deler. En indikasjon på dette er blant annet en ekstremt gunstig pris. Chevrolet-logoen og produsentens navn mangler noen ganger. Et annet slående trekk ved nye deler er fraværet av originalemballasjen. En ytterligere indikasjon kan være mangelen på en ekspertuttalelse for bildeler som krever en ekspertuttalelse, for eksempel felger.

Hvordan sammenlignes prisene på brukte Chevrolet-deler med andre bilmerker?

Prisene på brukte Chevrolet-deler skiller seg ikke vesentlig fra prisene på andre bilmerker. Jo sjeldnere en Chevrolet-modell er, jo dyrere vil den matchende reservedelen være. Brukte Chevrolet-deler til mindre modeller er billigere enn de til produsentens største biler. I en merkesammenligning er prisene litt høyere enn for tyske merker.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-bildeler sammenlignet med andre bilmerker?

Den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-bildeler er veldig lik sammenlignet med andre bilmerker. Originaldeler i testet brukt tilstand er like funksjonelle som bildeler fra andre merker etter slik testing. En slik uttalelse er ikke mulig for brukte reproduksjonsdeler.

Hva er den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-motorer når det gjelder generell holdbarhet / ytelse sammenlignet med andre merker?

Den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-motorer er overlegen andre merker når det gjelder generell holdbarhet / kjørelengde. Eksperter med erfaring fra Chevrolet on-road og off-road rapporterer om opptil 400 000 kilometer på nye motorer. En godt vedlikeholdt brukt motor kan derfor fortsatt oppnå opptil fem- eller sekssifret antall kilometer, med en levetid på flere år.

Hvordan er den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-girkasser sammenlignet med andre merker når det gjelder levetid/kilometerstand?

Den generelle kvaliteten på brukte Chevrolet-girkasser når det gjelder levetid og kjørelengde, kan sammenlignes med kvaliteten på motoren i samme Chevrolet-modell. Med regelmessige oljeskift og en kjørestil i mellomhastighetsområdet er det fullt mulig med en total kjørelengde på godt over 500 000 kilometer fra første fabrikkkjøring, dvs. for etterfølgende installasjoner minus allerede kjørte kilometer.

Hvordan finner jeg ut om en Chevrolet-reservedel er omfattet av en tilbakekalling?

KBA skriver til bileiere hvis Chevrolet er omfattet av en tilbakekalling. Tilbakekallinger er begrenset til de berørte bilmodellene og beskriver nøyaktig hvilken Chevrolet-reservedel som må byttes ut umiddelbart på produsentens bekostning på et spesialverksted. Dette verkstedet er vanligvis også allerede informert om tilbakekallingen.

Er det garanti på brukte Chevrolet-reservedeler?

En garanti på originale brukte Chevrolet-reservedeler avhenger av den tidligere levetiden og den generelle tilstanden. Chevrolet selv tilbyr 24 måneders garanti. Hvis den originale reservedelen monteres i en annen Chevrolet-modell i topp stand, f.eks. etter ett års kjørelengde, dekkes den av ytterligere ett års produsentgaranti.

I hvilke land produseres Chevrolet-bildeler?

Chevrolet-bildeler produseres hovedsakelig i USA og Sør-Korea. Det er ofte bilprodusentene selv som også sender reservedelene til store lagre. Det finnes imidlertid også separate produksjonssteder i de samme landene der det kun produseres reservedeler. Disse går da hovedsakelig til reparasjons- og bruktbilmarkedet.

Hvilke leverandører bruker Chevrolet for sine originale bildeler?

Leverandører av originale bildeler bruker de tilsvarende produksjonsanleggene i de nevnte landene til å kjøpe testet kvalitet i grossist- og netthandel for bilverksteder og gjøre den tilgjengelig på det tyske Chevrolet-markedet. Dette inkluderer for eksempel autoparts-24.no. Noen av produktseriene er helt spesialisert på bilmerket, andre finnes mellom andre bilmerker som nye eller brukte originale bildeler.

Hva er historien til Chevrolet?

Chevrolets historie begynner med utvandringen til den sveitsiske bilpioneren Louis Chevrolet. Han møtte William C. Durant i Amerika og grunnla bilmerket Chevrolet sammen med ham i 1911 – også med utgangspunkt i sin erfaring som vellykket racerfører. Etter uenigheter mellom grunnleggerne og flere nylanseringer ble selskapet overtatt av General Motors, blant annet på grunn av økonomiske feilvurderinger og manglende markedssuksess for Chevrolet Classic Six (1912) og den mindre vellykkede Chevrolet Series 490 (1914). Til tross for urolighetene under andre verdenskrig stoppet ikke produksjonen opp, den ble bare lagt om til militære kjøretøy. Det var et stort oppsving på 1960-tallet, da Chevrolet dominerte den amerikanske personbilsektoren med nye sivile modeller. Etter oljekrisen og priskrigen fokuserte Chevrolet på å tilfredsstille etterspørselen etter lette og rimelige nyttekjøretøy. Siden 2014 har bilmerket trukket seg helt ut av det vesteuropeiske og tyske markedet.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brukte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brukte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • CHEVROLET AVEO / KALOS Saloon (T250, T255) - Beltelås
  Beltelås CHEVROLET AVEO / KALOS Saloon (T250, T255)
  • Posisjon: Venstre, bak
  • Km: 110000
  • År: 2009
  • Produktnummer: F_0001_217500
  Mer info
  1.373,08 NOK eks. MVA: 1.098,46 Leveranse: 2-5 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET SPARK (M300) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm CHEVROLET SPARK (M300)
  • Km: 105000
  • År: 2011
  • Produktnummer: A_0070_SJ04764
  Mer info
  1.375,88 NOK eks. MVA: 1.100,70 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900) - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900)
  • Orginal nummer: 24030960,
   25872300
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 152000
  • År: 2008
  • Produktnummer: D_0036_777449
  Mer info
  1.389,84 NOK eks. MVA: 1.111,87 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900) - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900)
  • Orginal nummer: 24030960,
   25875220
  • Posisjon: Venstre
  • Km: 152000
  • År: 2008
  • Produktnummer: D_0036_777450
  Mer info
  1.389,84 NOK eks. MVA: 1.111,87 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm CHEVROLET TRANS SPORT
  • Orginal nummer: 15283006,
   29813-564,
   15283006
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 210000
  • År: 2000
  • Produktnummer: D_0036_782123
  Mer info
  1.394,36 NOK eks. MVA: 1.115,49 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm CHEVROLET TRANS SPORT
  • Orginal nummer: 15283006,
   89813-564,
   15283006
  • Posisjon: Høyre
  • År: 2000
  • Produktnummer: D_0036_780042
  Mer info
  1.394,36 NOK eks. MVA: 1.115,49 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm CHEVROLET TRANS SPORT
  • Orginal nummer: 89813565,
   10430077,
   10430077
  • Posisjon: Venstre
  • År: 2000
  • Produktnummer: D_0036_780043
  Mer info
  1.394,36 NOK eks. MVA: 1.115,49 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Vindusvisker arm
  Vindusvisker arm CHEVROLET TRANS SPORT
  • Orginal nummer: 15283006,
   15283006
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 193530
  • År: 1998
  • Produktnummer: D_0036_895521
  Mer info
  1.394,36 NOK eks. MVA: 1.115,49 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm CHEVROLET TRANS SPORT
  • Orginal nummer: 90386318,
   90386318
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 200540
  • År: 2003
  • Produktnummer: D_0145_1127119
  Mer info
  1.394,36 NOK eks. MVA: 1.115,49 Leveranse: 5-10 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes
 • CHEVROLET CRUZE Hatchback (J305) - Blinklys skjerm
  Blinklys skjerm CHEVROLET CRUZE Hatchback (J305)
  • Orginal nummer: 95931771,
   95931771
  • Posisjon: Høyre
  • Km: 133550
  • År: 2014
  • Produktnummer: D_0133_804545
  Mer info
  1.394,36 NOK eks. MVA: 1.115,49 Leveranse: 1-3 dager Legg til i handlekurven
  Ekspresslevering kan kjøpes