Menu toggle

Velkommen Tilbake

Guides

Bildemontering: Hva skjer med bilen når den resirkuleres?

 

Hvis en auto zwaar beschadigd er ved en ongeval av als hij ingen økonomisk nøtt mer har, må hij bli avdankt. Mens det tidligere var brukbart om gamle auto’s bare på de schroothoop å sette, finner du motordig en kompleks gjenvinningsprosess plass. Ved moderne autoresirkulering blir verdifull reservedel fjernet og fjernet miljøvennlige stoffer på en sikker måte.

 

Hva skjedde med et kjøretøy under autoresirkulering

Når en wrakke auto blir levert av autorecycling-bedriften, har du flere forskjellige trinn i gjenvinningssløyfen. Tilgjengelig fra kjøretøy, kjøretøytype og gjenvinningsvirksomhet, kan ulike prosesser. I den generelle utviklingen av resirkuleringsbiler følger følgende:

  • Utvidelse av batteriene og bensintanken: Det første trinnet består av batterier for fjerning av kjøretøy og fjerning som kan brukes på en miljøvennlig måte å fjerne. Ved kjøretøyer med en bensintank blir dette fjernet i samsvar med gjeldende sikkerhetsforskrifter. I tillegg kan de pyrotekniske delene, som kollisjonsputer, dører som ledes av personalet fjernes fra uskadelig laget.
  • Vloeistoffen avtappen: Auto inneholder diverse væskefen, hvorav noen miljøvennlige eller onvlambare er. Forskjellige væsker må fjernes av ekstrahert, først og fremst kjøretøyet kan gjenopprettes. Det går for eksempel om merkevarer som diesel av bensin, men også om kjølevann, kjølevæsker fra airconditionsystemer eller eventuelt ettergebleven ruitensprenger. Alle væsker må behandles nøye, slik at de nærmere skiltene kan utføres.
  • Fjerning av reservedeler: Det tredje trinnet i resirkuleringsbilen er en fjerning av reservedeler. Elk kjøretøy består av tusenvis av deler, hvor mange problemer kan brukes. I tillegg inneholder noen komponenter, som katalysatorer, verdifulle grunnstoffer som edele metaller som ved ytterligere resirkulering kan komme tilbake. Mye resirkuleringsbedriftsmarkører for auto-underdelen umiddelbart etter fjerning og du trenger ikke å dele delene med sikkerhet og kvalitet.
  • person fra auto: Alle væsker er fjernet og alle resirkuleringskomponenter som er fjernet fra bilen, er kjøretøyer. De fleste resirkulererne har i tillegg sine egne schrootpers, de carrosseries fra kjøretøyet under høytrykkssammensetning. Resultatet er en kubusformig blokk som er lett å transportere. Siden de fleste autoresirkuleringsbedrifter ikke har en egen makuleringsmaskin, trenger du ikke en transportstap.
  • Het versnippere av kjøretøyet: I de femte trinnene er det gjenværende del av det verslete kjøretøyet. Siden nødvendig utstyr for nødvendig utstyr er lang og kompleks av utforming, blir dette trinnet vanligvis ikke utført ved selvutførelse av autosloperij. På plass er det spesielle bedrifter som er makulert i store installasjonstilbud. I prosessen som fraksjonering heter, blir de resterende delene av kjøretøyet i små deler ødelagt. Dette versnippere materialet blir deretter sendt av fullstendig automatisert utstyr. I denne prosessen kan metallkomponenter som stål fra carrosserie skilles med magneter. De moderne systemene kan også andre metaller som aluminium utsortering, samt kunststoffer, elektroniske deler av gummi.
  • Vervangende deler tilgjengelig for kjøp: Ved de siste og siste trinnene er autoresirkulereren på nytt involvert. Her har de ansatte fjernet deler som er kontrollert, sortert og ofte fotografert. Delene kan deretter kjøpes direkte, som kan bygges inn i en annen bil. Så begynner for auto-underdelen et annet liv. Klart å ha muligheten til å kjøpe originale autodeler mot en spesielt gunstig pris.

Det er forskjell mellom autorecycling og autosloop

Termen autoresirkulering og autosloop brukes sammen, men det er ikke helt riktig. Foreløpig er gamle biler ofte på en autosloop uten en miljøvennlig måte som kan føres av grunnstoff for å bli tilbakeført. Op de autosloperij kan bilistene og montører selv mot lage kostene deler demonteren.

 

Hva overbleef av de gamle auto ble deretter på en annen måte. Moderne autoresirkulering har en annen pakke. Dette er meningen med så mange mulige intakte deler og grunnstoffer fra autofjerning og i en neste livssyklus som skal bringes. Sloop i den faktiske siden av ordet finner på denne trinnene. Du kan også lage materialer og grunnstoffer som kan brukes til forskjellige typer.

 

Voordelen van moderne autorecycling

  • Milieubeskyttelse: Ved en miljøvennlig autosloop blir alle farlige væsker oppfanget og i henhold til forskrifter. Også de resterende delene blir til materiell og skriv underverdeeld og telefoner på en miljøvennlig måte som brukes.
  • Underdeler: Autorecyclingbedrijven belaster miljøet også mindre ved å fjerne intakte deler. Disse delene kan uten problemer i andre biler bygges inn. Automobilisten har derfor mulighet for originale bildeler – for eksempel en motor – mot en gunstig pris for å jobbe.
  • Bevis for resirkulering: Sertifiserte autoresirkuleringsbedrifter gir et krav om et bevis på at den automatiske miljøvennlige måten er fjernet. I Tyskland er det nødvendig med sertifikat for ødeleggelse av kjøretøydefinisjonen som kan sendes til registreringskontoret.
  • Innsamling: Mange autorecyclingbedrijven tilbyr gratis innsamling av kjøretøy til kjøretøy. Fordelen i kjøretøyet som ikke har en motorskade som ikke er mer rikelig, er en stor fordel.

 

 

Hoe autorecyclingbedrijven brukte deler som tilbys på Autoparts24

Talrijke autorecyclingbedrifter fra hele Europa tilbyr sine deler nå på Autoparts24, og kommer regelmessig fra nye resirkuleringsfirmaer. En betingelse for salg av autodeler på Autoparts24 er registrering som forhandler. Alle troverdige og sertifiserte autoresirkuleringsbedrifter blir som partnere tillatt og får autodeler på salgsplattformen.

 

Zodra til alle krav er voldaan, kan et tilbud av brukt auto-underdelen i systemet brukes. For el-komponenter er viktig informasjon lagret, for eksempel staten, OEM-nummeret og selvfølgelig det vedliggende kjøretøymodellen.

 

Viktige detaljer som kilometerstanden fra den automatiske siden de automatiske delene fjernes, eller fargen skal også oppgis. Alle opplysninger, og mange originale bilder fra reservedeler, er senere tilgjengelige for kunden. Dette gjør det mye enklere for ønsket auto-del ved å velge Autoparts24.

Koop goedkope onderdelen van autorecycling ved Autoparts24

Ved Autoparts24 kan du enkelt bruke deler kjøpe uten først å kontakte deg på hvordan du bruker med forskjellige autorecyclingbedrifter. De delene som du trenger, har blitt med en museklikk i et butikkmandje som er lagt til en avrunding av bestillingen raskt ved å være hjemme eller på arbeidsplassen levert.

 

Hvis du er sikker på at du er den riktige delen som bestilles, må du det OE-nummeret til det originale nummeret som er en del i spørsmålet. Med detaljerte bilder av elgreservedeler kan du også gjøre en god sammenligning mellom eksisterende autounderdeler og en del som tilbys.

 

Mest leste guider